MAINOS

Tiesitkö, että voit pienentää lainasi korkokuluja?

MAINOS -


Tuntuuko sinusta että rahat riittävät juuri ja juuri lainojen lyhennyksiin ja normaaliin elämiseen?

Oletko tilanteessa jossa rahat ovat niin tiukalla, että et voi laittaa edes pientä summaa säästöön kuukausittain?

Tiesitkö että sinäkin voisit saada edullisempaa lainaa ja ehkä pienentää lainasi korkokuluja?  

Tiesithän, että voit kilpailuttaa myös vanhan lainan uudelleen?

Vakuudettomien lainojen korot ovat laskeneet merkittävästi kuluneen vuoden aikana.

Syksyllä 2019 astui voimaan laki, joka määräsi vakuudettomille lainoille 20 % korkokaton lainan nimelliskorolle. Lainan muita kuluja rajattiin myös siten, että ne eivät voi olla kuin max.150 euroa vuodessa.

Tämä uusi korkokatto poisti suomen lainamarkkinoilta kaikki kalleimmat lainapalvelut ja teki tilaa suuremmille pankeille ja muille vakavaraisille rahoitusyhtiöille.

Keväällä 2020 Covid-19 pandemian seurauksena suomen hallitus päätti vielä puolittaa tuon 20 % korkokaton vain 10 % suuruiseksi. Tämä väliaikainen laki on voimassa 31.12.2020 saakka.

Nyt voidaankin sanoa, että vakuudettomien lainojen korot ovat alhaisempia kuin koskaan aikaisemmin. Tämän vuoksi nyt onkin hyvä hetki kilpailuttaa kaikki vanhat lainat uudelleen.  

Lainan uudelleen kilpailuttaminen vie alle 5 minuuttia

Jos sinulla on laina, jonka olet hakenut ennen näitä korkokaton muutoksia, olisi nyt hyvä hetki kilpailuttaa se uudelleen.

Moni ajattelee että lainojen kilpailuttamisesta saatu säästö, ei ole riittävän suuri suhteessa siihen työhön, jonka se vie. Jos yhden lainahakemuksen täyttäminen vie esimerkiksi 5 minuuttia, veisi 30 pankin kilpailuttaminen silloin 150 minuuttia, eli 2,5 tuntia.

Henkilöt jotka näin ajattelevat, eivät kuitenkaan tiedä sitä, että 30 pankin ja muun rahoituspalvelun kilpailuttamisen voi hoitaa jopa alle 5 minuutissa, kun siihen valitsee oikean palveluntarjoajan.

Kotimainen VarmaLaina.fi on maksuton lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jonka kautta tavoittaa yhdellä hakemuksella jopa yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa.

Varmalainan kautta voit helposti tarkistaa sen, voisitko saada jostain nykyistä lainaasi edullisemman lainan. Ainut mitä sinun tulee tehdä, on pyytää heiltä maksuttomat lainatarjoukset ja verrata niitä nykyisen lainasi ehtoihin. Lainatarjousten pyytäminen VarmaLaina.fi palvelusta on maksutonta, eikä se sido hakijaa mihinkään. Lainanhakija saa tutustua saamiinsa lainatarjouksiin kotonaan kaikessa rauhassa ja vertailla niitä nykyiseen lainaansa.  

Voit myös pienentää lainasi kuukausierää

Kun päätät kilpailuttaa vanhan lainasi uudelleen, kannattaa miettiä tarkkaan myös sitä, haluaako uutta lainaa lyhentää yhtä paljon kuukaudessa, kuin vanhaakin lainaa?

Jos haluat uudelle lainalle pienemmän kuukausierän, riittää kun katsot kuinka paljon vanhassa lainassa on maksuaikaa jäljellä ja haet uudelle lainalle 1- 2 vuotta pidemmän maksuajan.

Lainan maksuajan ja kuukausierän suunnittelussa sinua auttaa VarmaLaina.fi palvelusta löytyvä monipuolinen lainalaskuri.

Lainalaskuri näyttää myös sen, miten lainan perustamiskulut ja tilinhoitomaksut vaikuttavat lainan todelliseen vuosikorkoon. Lainalaskuri näyttää kaikki lainan kulut myös selkeästi euroiksi muutettuina, eikä pelkästään prosenttilukuina.