Mistä ja miten lainaa heti tilille kohtuullisella korolla? Kilpailuta ja säästä lainakustannuksissa

Hinta- ja korkotason kehityssuunta huolestuttaa monia suomalaisia. Pieni maltti on niin velallisen kuin lainan ottoa harkitsevankin tärkein valtti.

Yksittäinen kuluttaja ei voi vaikuttaa rahamarkkinatilanteeseen tai yleiseen hintatasoon, mutta silti laskut ja lainanlyhennykset on kyettävä maksamaan. Olipa maailmantilanne mikä tahansa, aina voi tulla eteen yllätyksiä, joihin arkibudjetti ei veny.

Vaikka korot nousisivat yleisellä tasolla, lainakulut voivat vaihdella merkittävästikin yksittäisestä lainantarjoajasta riippuen. Yksi taho tarjoaa matalakorkoista luottoa, mutta tilinhoitomaksut ovat kuukausitasolla korkeat. Toisen rahoittajan korko on suurempi, mutta muut kulut olemattomat.

Ulkopuolisen rahoituksen tarpeen iskiessä ei ole siis sama, mistä lainan ottaa. Sekä uudet että jo olemassa olevat lainat kannattaa aina kilpailuttaa. Tämän voi tehdä pienellä vaivalla esimerkiksi kotimaisen lainavertailupalvelu Sortterin avulla, ja saada lainaa heti tilille kohtuullisella korolla.

Lainaa heti tilille nopeasti ja reiluin ehdoin

Luottoa tarjoavat tänä päivänä monet tahot, ja digitaalinen lainanhakuprosessi on minuuteissa selvä. Kun kilpailutat lainasi Sortterin avulla, voit säästää sekä aikaa, vaivaa että rahaa: kauttamme mahdollisimman matalakorkoinen laina löytyy nopeasti ja turvallisesti.

Käytännössä täytät sivuillamme yhden hakemuksen, johon merkitään henkilötietojen lisäksi haettava lainasumma ja -aika. Vastineeksi voit saada jopa parikymmentä lainatarjousta, jotka olemme valmiiksi järjestäneet edullisimmasta alkaen. Tarjoukset tulevat luotettaviksi todetuilta yhteistyökumppaneiltamme, ja korot sekä muut lainakulut ovat niissä selkeästi esillä.

Suomen luotettavinta lainavertailua Sortterilta

Inflaatio ja korkojen heilahtelu saattavat jatkua pitkäänkin. Velallisen onkin nyt syytä panostaa oman talouden vastuulliseen hallintaan ja ennakointiin. Ota niskalenkki epävarmoista ajoista hyödyntämällä Sortterin palveluita osana talouden hallinnan rutiiniasi.

Sortter kilpailuttaa lainoja kuukausittain satojen tuhansien eurojen edestä. Tavoitteenamme on löytää jokaiselle asiakkaallemme talouteen sopiva laina ja auttaa näin osaltamme suomalaisia vastuullisessa taloudenpidossa.

Sortterin kautta vertailet lainoja 60 000 euroon asti ilmaiseksi, helposti ja kattavasti, ja voit saada lainarahat tilille nopeasti. Korkojen heilahtelun vuoksi myös olemassa olevien lainojen kilpailuttaminen kannattaa esimerkiksi vuoden välein. Vertailu ei koskaan sido sinua mihinkään, etkä ole velvoitettu tarttumaan yhteenkään lainatarjoukseen.

Sortterin asiakkaat säästävät tyypillisesti 1 923 euroa luottokustannuksissaan. Kilpailuttamisen kautta saavutettu säästö on laskettu vertaamalla edullisimpia ja kalleimpia lainatarjouksia keskenään.

Kotimainen Sortter panostaa kirjoittamansa sisällön laatuun ja ajankohtaisuuteen. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Tämän artikkelin on kirjoittanut sisällöntuottaja Mia Keurulainen. Lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.