Lainaa 10000: Kuinka nopeasti voit saada lainan tilillesi?

Lainantarve voi joskus iskeä nopeastikin. Auto voi tarvita nopeasti huoltoa, pakastin voi lakata toimimasta, lääkärissä on päästävä nopeasti käymään ja niin edelleen. Aina kaikkia kuluja ei pysty ottamaan etukäteen huomioon, joten säästöjä olisi hyvä olla tilillä odottamassa. Netistä on nykyisin myös mahdollista saada lainaa nopeasti ja jopa kymmeniä tuhansia euroja.

Lainaa heti tilille

Omasta pankista lainan saaminen on usein hidasta. Pitää varata aika vähintään puhelimitse käytävää lainaneuvottelua varten, jäädä odottamaan lainapäätöstä ja niin edelleen. Netistä lainaa voi kuitenkin saada ilman lainaneuvottelua ja lainapäätöskin on usein mahdollista saada välittömästi.

Vippi.org on uusi suosittu verkkopalvelu, jossa 10 000 euron lainan hakeminen on tehty mahdollisimman nopeaksi ja helpoksi. Lainapäätöksen saa tyypillisesti muutamassa minuutissa lainahakemuksen lähettämisen jälkeen, koska lainahakemuksen käsittely tapahtuu automaattisesti manuaalisen työn sijaan.

Jos lainapäätös on positiivinen, voi asiakas saada 10 000 euron lainan nopeasti tililleen. Lainasopimuksen voi kirjoittaa digitaalisesti omilla verkkopankkitunnuksillaan ja tämän jälkeen lainanmyöntäjä voi siirtää rahat lainanottajan ilmoittamalle pankkitilille. Rahat on siis mahdollista saada tililleen jopa jo saman päivän aikana. Iltaisin ja viikonloppuisin rahansiirrot voivat tapahtua hitaammin.

Pikalainaa voi saada edullisesti

Vippi ja muut pikalainat on nykyisin mahdollista saada myös hyvin pienillä korkokuluilla. Vippien, kulutusluottojen, joustoluottojen ja muiden pikalainojen korot ovat nykyisin aiempaa matalammat kasvaneen kilpailun ja päivitetyn lainsäädännön vuoksi. Koroille ja kuluille on asetettu katto, ja alalle on tullut paljon uusia rahoitusyhtiöitä. Lainanottajan näkökulmasta muutokset ovat olleet suotuisia ja pikalainaa on nyt mahdollista saada myös pienillä kustannuksilla.

Nopeasti saatavan 10 000 euron lainan kustannukset muodostuvat tyypillisesti lainasta perittävästä korosta sekä muista mahdollisista kuluista. Hakijan kannattaakin kiinnittää huomiota nimelliskorkoon sekä todelliseen vuosikorkoon, joka ottaa huomioon lainaan liittyvät muut kulut. Muita kuluja voivat olla tilinhoitomaksu sekä avausmaksu, joka peritään lainatilin avaamisesta sekä rahan siirtämisestä. Todellinen vuosikorko onkin usein paras mittari kertomaan, miten edullisesta lainasta on kyse.

Itselle sopiva laina-aika

Vippi.orgista lainaa hakiessa hakija voi itse valita myös laina-ajan. Laina-aikaa voi venyttää 1 vuodesta 15 vuoteen saakka, joten 10 000 euron lainakin on mahdollista maksaa takaisin hyvin eri pituisilla laina-ajoilla. Laina-aikaa valitessa kannattaa huomioida laina-ajan vaikutukset kuukausierän suuruuteen sekä lainan kokonaiskustannuksiin.

Kokonaiskustannukset kertovat sen, paljonko asiakkaan on maksettava lainasta kokonaisuudessaan kuluja. Usein kokonaiskustannukset nousevat mitä pidemmästä laina-ajasta on kyse. Laina-aikaa pidentämällä on kuitenkin mahdollista pienentää kuukausierän suuruutta, jolloin arjessa on enemmän rahaa käytettävissä muihin käyttötarkoituksiin.

Pitääkseen lainan kokonaiskustannukset mahdollisimman pieninä, kannattaa pitää laina-aika mahdollisimman lyhyenä. Koska lyhyt laina-aika nostaa kuukausierän suuruutta, ei kuitenkaan kannata valita niin lyhyttä laina-aikaa, että oma talous menee liian tiukille. On hyvä ottaa sen verran lainaa ja sen verran joustavalla laina-ajalla, ettei ainakaan heti tarvitse olla ottamassa uutta lainaa.

10 000 euron kulutusluotto

Vippi.orgista saatava 10 000 euron laina on tyypillisesti kulutusluotto, joka on mahdollista saada heti tililleen. Kulutusluotto on tyypillisesti mahdollista käyttää juuri niin kuin itse haluaa, eli rahan käyttökohdetta ei seurata. Usein tämän suuruisia lainoja käytetään esimerkiksi kodin remontointiin sekä uuden kulkuvälineen ostoa varten.