MAINOS

Pitkäkin työmatka taittuu helposti sähkömaastopyörällä

MAINOS - KUNTOKAUPPA.FI -

Autoilun kustannusten kasvaessa sähköpyöräily kasvattaa suosiotaan. Monikäyttöinen vaihtoehto on sähkömaastopyörä, jolla taitat matkat niin kaupungissa kuin metsässäkin.

Sähkömaastopyörällä yhdistät helposti työmatkapyöräilyn ja vapaa-ajan retket. Ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat sähkömaastopyörät ovat mukautuvuutensa ansiosta hyvä valinta myös ensimmäistä sähköpyörää hankkivalle.

Sähkömaastopyörä hoitaa vaikeimmat osuudet  

Sähkömaastopyörällä voit valita suorimman reitin, sillä sähkömaastopyörä pärjää haastavissakin olosuhteissa ja metsässä polkeminen on miellyttävää iskuja pehmentävän joustokeulan ansiosta. Tasapainoilu voi tavallisella pyörällä olla maastossa haastavaa, mutta sähkömaastopyörissä painopisteen paikka on tarkasti mietitty.  

Ylämäkiäkään ei tarvitse enää jännittää, sillä sähköavustus tulee hätiin tiukan paikan tullen ja esimerkiksi FitNordin sähkömaastopyöristä löytyy niin tehokkaita moottoreita, että ne jaksavat kiivetä kaikista jyrkimmätkin mäet.    

Aikaa säästyy ja kunto kasvaa  

Kun työmatkat taittaa sähkömaastopyörällä, ei enää koskaan tarvitse istua ruuhkassa tai myöhästyä julkisten kulkuvälineiden takia, sillä sähkömaastopyörällä matka hoituu tasaisen nopeasti. Sähkömaastopyörä on myös hyvä valinta luontoystävälle, sillä polkeminen on autolla ajamista monin verroin ekologisempaa.  

Vaikka sähkömaastopyöristä sähköavustus löytyykin, on polkeminen silti liikuntaa parhaimmillaan. Pidempikin matka onnistuu sähköavustuksen ansiosta suurenmoisesti, sillä avustusta voi aina säätää itse oman tarpeen mukaan. Vapaa-aikaa jää rutkasti enemmän, kun päivän treeni hoituu työmatkan aikana.   

Ole ajoissa liikkeellä  

Sähkömaastopyörä kannattaa hommata juuri nyt, sillä sähkömaastopyörien suosio on kasvussa ja parhaat mallit viedään käsistä. Työmatkapyöräilyyn on saatavilla edullisia, mutta tehokkailla akuilla varustettuja malleja, joilla moni pääsee koko viikon työmatkat yhdellä latauksella.  

Tutustu Kuntokaupan sähköpyörävalikoimaan täältä!