tiistai 29.9.2020 | 00:59
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

"Tämä on hieno tunnustus seuralle" – JHT Kalajoki palkittiin Pohjois-Pohjanmaan järjestötekopalkinnolla Jussi Jokinen All Stars tapahtumasta

KS
Ma 4.11.2019 klo 14:30

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

JHT Kalajoki ry:n lasten ja nuorten liikunnallisuuden tukemiseen tehty pitkäjänteinen ja monipuolinen työ palkittiin maanantaina Vuoden 2019 Pohjois-Pohjanmaan järjestötekona. Palkinto jaettiin nyt ensimmäisen kerran ja se luovutettiin maakuntapäivillä Oulussa. Palkinnon vastaanottivat JHT Kalajoki ry:n puolesta Jussi Jokinen ja Irina Hannula.

Seura järjestää vuosittain yhteistyössä oman seuransa kasvatin Jussi Jokisen kanssa hyväntekeväisyystapahtuman, jolla kerätään rahaa junioritoimintaan. Kalajoella järjestettävä jääkiekkotapahtuma on järjestetty jo yhdeksän kertaa. Jussi Jokinen kertoo, että tapahtuma on koko seuralta iso puristus ja varsinkin ensimmäiset vuodet olivat haastavia. Tapahtumaa on saatu kehitetyksi vuosi vuodelta paremmaksi. Hän kiittelee vapaaehtoisten työpanosta.

– Palkinto on hieno tunnustus seuralle tehdystä työstä.

Tämän vuoden järjestöteon teemana olivat nuoret. Palkintoperusteissa korostettiin erityisesti rajojen ylittämistä ja vaikuttavuutta: Järjestöteon ei tarvitse olla yksittäinen teko, vaan se voidaan ymmärtää ja tulkita laajemmin. Palkintona yhdistys saa 1000 euroa toimintansa tukemiseen.

Jussi Jokinen All Stars hyväntekeväisyystapahtuman tuotosta osoitetaan vuosittain lahjoitus lasten liikuntaa tukevalle kohteelle sekä seuran junioritoiminnalle.

– On tärkeää, että pystyy auttamaan ja antamaan takaisin yhteisölle, jolta on saanut hyvät eväät elämään, korostaa Jokinen.

Vuonna 2018 lahjoitettiin Kalajoen alakouluille 15 000 euron arvosta välituntiliikuntavälineitä. Tänä vuonna lahjoitettiin samalla summalla liikuntavälineitä päiväkodeille, ryhmäpäiväkodeille ja perhepäivähoitajille. Lisäksi seura jakaa vuosittain stipendejä lasten liikunnan tukemiseen.

JHT Kalajoki ry:n puheenjohtaja Hanna Niemi iloitsee palkinnosta.

– Jussi Jokinen All Stars tapahtuma on mahdollistanut seurassamme edullisen ja laadukkaan harrastamisen sekä tukenut lasten ja nuorten liikuntaa Kalajoella. Tapahtuma on koko seuran yhteinen ponnistus ja vanhempien tekemä talkootyö on merkittävässä roolissa tapahtuman onnistumiseksi. On hienoa saada tunnustusta jo yhdeksännen kerran järjestetylle hyväntekeväisyystapahtumallemme, Niemi kertoo.

JHT Kalajoki on Kalajoella toimiva, jääkiekkoon erikoistunut, poliittisesti sitoutumaton urheiluseura. Toiminnan pääpaino on laadukkaassa juniorityössä. Tavoitteena on tarjota kaikille lähiseudun nuorille mahdollisuus harrastaa ja pelata jääkiekkoa.

#