torstai 28.1.2021 | 15:46
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kalajoen kaupunginhallitus aikoo noudattaa huoneentaulua

Hanna Parhaniemi
Ti 12.1.2021 klo 16:02

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Kalajoen kaupunginhallitus käsitteli maanantaisessa kokouksessaan valtuustoaloitetta liittyen kaupunginhallituksen loppukauden työskentelyyn. Parikymmentä valtuutettua jätti aloitteen syksyllä valtuuston kokouksessa.

Aloite sisältää kaikkiaan yhdeksän kohtaa. Yhtenä kohtana on, että valtuusto edellyttää kaupunginhallituksen ja lautakuntien noudattavan valtuuston yksimielisesti hyväksymää huoneentaulua. Lisäksi aloitteessa kyseenalaistetaan sitä, miten hyvinvointipalveluiden toimintojen organisointiuudistusta on hoidettu.

Kaupunginhallitus kävi keskustelun päätöksenteon menettelytavoista sekä merkitsi aloitteen tiedoksi. Kaupunginhallitus totesi, että noudatetaan yhteisesti sovittua luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden huoneentaulua, jonka valtuusto on hyväksynyt 27.8.2019.

Kaupunginhallitus toteaa, että valtuusto on päättänyt 3.11.2020 kokouksessaan hyvinvointipalveluiden toimintojen organisoinnista. Hyvinvointipaveluiden toimintojen organisointiuudistus toteutetaan 1.1.2022 alkaen. Organisointi valmistellaan ennen kuin asiasta järjestetään iltakoulu.

#