perjantai 29.5.2020 | 10:50
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Nyt kaikki jumppaamaan: Kalajoen Urheiluakatemia lähettää arkipäivisin live-videoinnin liikuntatuokiosta –Sen mukana voi liikkua kotona tai ulkona

Sari Passoja-Verronen
Ma 30.3.2020 klo 10:20 | päivitetty ti 08:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Tulevan kuukauden ajan Kalajoen Urheiluakatemia lähettää joka arkipäivä vartin mittaisen live-videoinnin liikuntatuokiosta, jonka voit toteuttaa omassa kodissasi tai ulkona turvallisesti myös koronaepidemian aikana.

Liikuntavartti lähetetään joka arkipäivä klo 11.00-11.15 Livekuvakset.fi sivuston kautta sekä Kalajoen kaupungin Facebook-sivuilla, jossa tallenteet ovat myös myöhemmin katsottavissa. Ensimmäinen liikuntavartti tulee tänään maanantaina ja siinä liikunnanohjaaja Jaana Liias antaa vinkkejä kotijumppaan käyvistä kotoa löytyvistä välineistä, ja niiden tuunaamisesta harjoitusvälineiksi sekä esimerkkiharjoitteita.

Liiaksen kanssa liikuntavartin sisällöistä vastaa liikunnanohjaaja Hanne-Mari Brax. Päivittäin vaihtuvissa kohderyhmissä ja teemoissa on huomioitu kehon monipuolisen hyvinvoinnin vaaliminen mielekkäällä liikunnalla, jota voidaan turvallisesti toteuttaa kotioloissa ja lähiympäristössä.

Videoissa annetaan lisäksi vinkkejä kalajokisista liikuntapaikoista. Akatemiasta muistutetaan, että myös ulkona liikkuessa koronan vuoksi on muistettava turvaetäisyydet kanssaliikkujiin.

Tiistaina 31.3. liikuntavartissa on aktiivikuntoilijoille suunnattu villasukkajumppa ja keskiviikkona senioreiden tuolijumppa. Torstain kuntopiiri on tarkoitettu urheilijoille ja perjantaina vuorossa on koko perheen Kalle kuutin taukojumppa.

Viikko-ohjelmat julkaistaan Kalajoen Urheiluakatemian sivuilla sekä kaupungin Facebook-sivuilla. Liikuntavartti live-videotuokiot ovat osa Meriluonto liikunnan lähteenä -hanketta, jota Aluehallintoviraston tukee.

#