lauantai 11.7.2020 | 23:50
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Painonnosto palaa Himangan Roiman ohjelmaan – Voimailulajeille laitettu toimivat tilat talolle

Kalajokiseutu
Ma 2.12.2019 klo 13:20 | päivitetty ma 14:14

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Himangan Roiman syyskokouksessa valittiin kokonaan uusi jaosto, voimailujaosto joka on jo käytännössä valmistellut painonnoston, voimailun ja kuntonyrkkeilyn toiminnan uudelleen aloittamista seurassa. Näin seuran ohjelmaan palaavat taas lajit, joita on harrastettu viimeksi useita vuosikymmeniä sitten, kun painonnosto oli jopa menestyslaji 1960 - 70-luvuilla ja nyrkkeilytoiminta varsin vilkastakin 1940-50-luvuilla. Jopa legendaarinen Olli Mäki on nyrkkeillyt Roimalla.

Seuran puheenjohtajana jatkaa Juha Tuliniemi, sihteerinä Eero Kinare ja taloudenhoitajana Mikko Lauri. Varapuheenjohtaja vaihtui kun Sanna Sipi valittiin Kari Högbackan tilalle, hänen siirryttyään johtokunnan rivijäseneksi.

Muut johtokunnassa ovat Jari Sipi, Paula Hakkarainen, Katja Tuliniemi, Tuija Tuorila ja Joonas Joensuu sekä uutena paluun nyt tehnyt, voimailulajien käynnistäjä Ville Lehtinen.

Talon salin ehostuksen lisäksi on voimailulajeille laitettu samaan aikaan tänä syksynä hienot ja toimivat tilat talolle.

Toimintasuunnitelma, talousarvio jaostot 2020 hyväksyttiin sekä tehtiin suunnitelmaa OKM:n uuden seuratukihakemuksen jättämisestä.

– Meillä oli jo 2-vuotinen projekti 2018 - 2019 joka nyt päättyy nimellä "Roimasti kivaa" ja nyt tällä työnimenä on "Roimasti voimaa", kertoo Eero Kinare.

Seuran parhaat urheilijat 2019 palkitaan pikkujoulussa.

#