Vertaa puhelinliittymät ja säästä selvää rahaa

Vertaa puhelinliittymät muutamassa minuutissa Puhelinliittymä.com palvelussa.
Vertaa puhelinliittymät muutamassa minuutissa Puhelinliittymä.com palvelussa. Kuva:

MAINOS - PUHELINLIITTYMÄ.COM - 

Lähes jokaisella meistä on yksi tai useampi puhelinliittymä käytössä ja liittymien kustannukset ovat helposti satoja euroja vuodessa. Nykyaikana puhelinliittymä on lähes välttämätön kuluerä, joka tekee pienen loven tuloihin joka kuukausi. Tiesitkö, että moni maksaa liittymästään vielä reilusti ylimääräistä vaikka markkinoilla olisi saatavilla samoilla ominaisuuksilla edullisempi vaihtoehto?

Puhelinliittymän vaihto tarjoushintaiseen liittymään voisi säästää vuodessa kymmeniä euroja. Mikäli vaihtaa useamman vanhan liittymän tarjoushintaiseen liittymään, kertyy säästöä tietenkin merkittävästi enemmän. Monilla on kuitenkin edelleen vanha kallis liittymä käytössä, jonka ominaisuuksista ei ole edes enää tarkalleen perillä.

Etenkin vanhemmat ihmiset saattavat ostaa liittymän operaattorin kivijalkakaupasta tai kauppakeskuksen ständiltä, jonka jälkeen liittymää ei vaihdeta moneen vuoteen. Jos liittymää ei vaihda moneen vuoteen, maksaa melko varmasti reilusti ylimääräistä joka kuukausi. Ylimääräistä maksettavaa saattaa kertyä jopa 15 euroa kuukaudessa, joka tekee jo 180 euroa vuodessa.

Tänä päivänähalvin puhelinliittymä löytyy netistä muutamassa minuutissa ja uuden liittymän tilaamisessa kuluu aikaa vain noin 5 minuuttia. Harva viitsii enää lähteä kiertämään operaattorien kivijalkakauppoja läpi edullisemman liittymän toivossa, kun kaikkien operaattorien liittymätarjoukset ovat nähtävillä ja vertailtavissa helposti netissä.

Liittymät suositellaan vertailemaan säännöllisesti

Operaattorien liittymävalikoima ja uusille asiakkaille suunnatut liittymätarjoukset vaihtuvat nykyaikana melko tiheään tahtiin. Operaattorien nopeasti muuttuvien liittymäpakettien vuoksi puhelinliittymät suositellaan vertailemaan säännöllisesti ja tarkistamaan uusille asiakkaille suunnatut liittymätarjoukset ainakin kaksi kertaa vuodessa.

Jokaisen operaattorin verkkosivuja ei kuitenkaan tarvitse aina kahlata läpi, sillä voit tarkistaa parhaat liittymätarjoukset muutamassa minuutissaPuhelinliittymä.com palvelusta. Ilmainen vertailupalvelu kerää suosituimpien operaattorien viimeisimmät liittymätarjoukset samalle sivustolle. Liittymien hintoja ja ominaisuuksia on huomattavasti helpompaa vertailla yhdellä verkkosivulla.

Tänä päivänä puhelinliittymien vertailu ja liittymän vaihto uuteen onnistuu muutamassa minuutissa netissä. Liittymien ominaisuuksiin ja hintoihin on huomattavasti mukavampi tutustua kaikessa rauhassa kotona kuin kiireen keskellä esimerkiksi ostoskeskuksessa. Mikä parasta, kukaan ei painosta ostamaan liittymää eikä päätöstä uuden liittymän tilaamisesta ei tarvitse tehdä hätiköiden.

Puhelinliittymä.com palvelussa on kattava vertailutaulukko, josta voit helposti tarkistaa operaattorien ajankohtaiset liittymätarjoukset ja siirtyä tekemään uuden liittymäsopimuksen. Palvelun valikoimasta löydät suosituimpien kuluttajille suunnattujen puhelinliittymien lisäksi myösyritysliittymät ja uuden aikakauden huippunopeat5G liittymät.

Liittymän vaihto uuteen on vaivatonta

Puhelinliittymän vaihtaminen uuteen on yllättävän nopea ja helppo toimenpide. Voit tarkistaa uudet liittymätarjoukset Puhelinliittymä.com palvelussa ja siirtyä vertailutaulukossa olevasta "Tilaa" napista suoraan operaattorin verkkosivuille tekemään liittymäsopimuksen. Liittymää tilatessa saat itse valita, haluatko säilyttää nykyisen puhelinnumerosi vai vaihtaa sen tilalle uuden numeron.

Puhelinliittymän tilaamisessa kuluu aikaa yleisesti vain noin 5 minuuttia ja operaattori toimittaa uuden sim-kortin muutaman arkipäivän kuluessa postin välityksellä kotiisi. Sim-kortti pakkauksessa on kaikki kolme sim-korttikokoa (normaali eli mini, mikro ja nano). Ne sopivat kaikkiin sim-korttipaikan sisältäviin laitteisiin.

Vanha liittymä on toiminnassa aina siihen saakka, kunnes voit ottaa uuden liittymän käyttöön. Operaattori ilmoittaa tekstiviestillä tarkan päivämäärän ja kellonajan, jolloin voit vaihtaa sim-kortin puhelimeen. Vanhaa puhelinliittymää ei tarvitse irtisanoa erikseen, vaan uusi operaattori hoitaa asian automaattisesti puolestasi.

Ennen uuden sim-kortin asentamista muista tarkistaa, että yhteystiedot on tallennettu puhelimen muistiin. Mikäli näin ei ole, uuden sim-kortin asentamisen jälkeen huomaat yhteystietojen kadonneen. Tässä kohtaa on kuitenkin edelleen mahdollista vaihtaa vanha sim-kortti takaisin puhelimeen ja tallentaa yhteystiedot puhelimen muistiin, jonka jälkeen voit vaihtaa jälleen sim-korttia.