Tätä et tiennyt piharemontin rahoituksen helppoudesta

Kuva:

MAINOS - 

Oman pihan remontoimisen siirtyminen on usein kiinni omasta laiskuudesta, ei niinkään esimerkiksi rahatilanteesta. Kulutusluoton voit saada vaikka piharemonttiin, veneen hankintaan tai kesäkeittiön tekemiseen hyvin nopeasti.

Kulutusluoton voit saada vaikka piharemonttiin tai kesäkeittiön tekemiseen hyvin nopeasti kotimaisen Summarumin kautta. Kulutusluottoja valittaessa jokainen voi itse määritellä tarvittavan summan sekä takaisinmaksuaikataulun, eikä maksuttoman luottovertailun tekeminen ei sido vertailijaa mihinkään.

Kunnolla tehty piharemontti maksaa käytännössä useita tuhansia euroja, ja jollei nyt ole säästössä tarvittavaa summaa, kulutusluoton avulla voi toteuttaa remontin jo alkukesällä.

 

Yksi ratkaiseva tekijä terassiremontin kustannuksissa on alusmateriaalin valinta.

Ehkä perinteisin ratkaisu on painekyllästetty kestopuu, mikä on suhteellisen edullinen ja muutaman vuoden välein käsiteltynä se kestää vuosia. Kestopuu on kyllästetty erilaisilla kemikaaleilla, mitkä estävät puun lahoamisprosessia. Täten kestopuun hävittäminen ei onnistu samalla tavalla kuin raakapuun tai maalatun puun

Lämpökäsitelty puu on toinen vaihtoehto. Se on käsitelty kestopuuta luonnonmukaisemmin kestämään sääoloja. Puuta käsitellään jopa 160 asteen lämpötiloissa, jotta se ei lahoaisi vuosien aikana. On hyvä muistaa, että jotta tällainen lämpökäsitelty puu kestäisi vuosia, sitä ei pidä asettaa kosketuksiin maan kanssa.

Muodikkain, ja selvästi suosiota lisäävä, vaihtoehto on komposiittilauta. Se on eräänlainen muovin ja puun yhdistelmä. Hyvänä puolena komposiitissa on se, että materiaali näyttää puulta, eikä se vaadi käytännössä huoltotoimenpiteitä. Huono puoli on taasen se, että komposiitti on vaihtoehdoista selvästi kallein.

Joka tapauksessa on hyvä muistaa, että terassiremontteja ei tehdä joka vuosi, eikä edes muutaman vuoden välein.

Eikä pidä unohtaa terassin ja vaikka kesäkeittiön merkitystä koko rakennuksen arvolle. Jos piharakennelmat ovat kunnossa, mahdollisella myyntihetkellä asunnon arvo on varmasti keskimääräistä korkeampi.

Summarum on kotimainen kilpailutus- ja vertailupalvelu, jonka tavoite on auttaa kuluttajia ja yrityksiä talouden kokonaisvaltaisessa hallinnassa.

Lisäksi Summarum tarjoaa käyttäjilleen laajan kattauksen työkaluja ja oppaita niin henkilökohtaisen talouden hallintaan kuin yritystoimintaankin.