Lainan kilpailuttaminen verkossa on helppoa ja turvallista

Kuva:

MAINOS - LENDERS.FI -

Mielikuvat lainan kilpailuttamisen ja lainasopimuksen tekemisen monimutkaisuudesta ovat tänä päivänä vanhentuneita ja vääriä. Nopean lainan hakeminen verkossa on erittäin vaivatonta lainakilpailutuspalvelun avulla.

Lainarahan käyttö on toisinaan välttämätöntä yllättävän elämäntilanteen seurauksena. Koskaan ei pidä kuitenkaan ottaa edes pientä lainaa ilman kilpailutusta.

Vaivaton lainan haku verkossa käyttäen lainakilpailutuspalvelua tuottaa nopeasti useita lainatarjouksia, joista voi valita parhaimman. Kilpailutuksen tekemiseen tarvitset vain nettipankkitunnukset. Ei ole oikeastaan mitään syytä jättää kilpailutusta tekemättä, sillä lainakilpailutuspalvelu on tehnyt lainojen kilpailuttamisesta hyvin helppoa.

 

Miksi kilpailutuspalvelun käyttö on ylivertainen tapa etsiä vakuudetonta lainaa? 

Lainahakemuksien lähettäminen erikseen jokaiselle yksittäiselle pankille ja rahoitusyritykselle on erittäin työläs ja aikaa vievä prosessi.

Riittävän laaja lainakilpailutus edellyttää yhteydenottoa kymmeniin eri rahoittajiin käyttäen aina kunkin rahoittajan omaa lainanhakulomaketta. Tämän jälkeen jokaisesta saadusta tarjouksesta tulisi poimia tarvittavat lainatiedot ja verrata niitä toisiin tarjouksiin.

Tällaisessa manuaalisessa lainavertailussa inhimillisten virhearvioiden mahdollisuus on suuri.

Kilpailutuspalvelun käyttö säästää aikaa 

Lenders.fi:n kautta voit kilpailuttaa vakuudettomat lainat täysin ilmaiseksi muutamalla klikkauksella. Täytät vain yhden selkeän lainahakemuksen ja hakemuksesi kilpailutetaan kymmenillä eri rahoittajilla.

 

 

Rahoittajien antamia lainatarjouksia voi vertailla vaivattomasti rauhallisin mielin. Kilpailutuksen teettäminen ei sido lainanhakijaa hyväksymään yhtäkään saatua tarjousta.

Lainavertailupalvelu on välittäjä, jonka kautta vakuudettomia lainoja voi vertailla veloituksetta ja helposti kellonajasta riippumatta. Markkinatilanteet elävät jatkuvasti, mutta lainavertailupalveluin käyttö takaa sen, että löydät itsellesi sopivimmat lainatarjoukset.

 

Älä hae lainaa enempää kuin tarvitset 

Kannustamme lainanottajia toimimaan vastuullisesti ja analysoimaan tarkkaan lainantarvettaan. Lainaa ei kannata ottaa enempää kuin aidosti tarvitsee.

Liian suuresta lainasta aiheutuu tarpeettomasti ylimääräisiä lainanhoitokuluja. Myös takaisinmaksusuunnitelma tulee laatia tarkkaan. Lainaa tulee pystyä lyhentämään joka kuukausi ja lyhennysten jälkeen on jäätävä riittävästi rahaa arjen menoihin.

 

Miten lainakilpailutuspalvelu toimii käytännössä? 

Lainakilpailutuksen teettämiseen tarvitset vain nettipankkitunnukset ja todistuksen säännöllisistä tuloista.Pienen summan lainaa voi saada jopa ilman liitteitä, mutta isompien lainasummien kohdalla usein edellytetään todistus lainan maksukyvystä.

Tämä tarkoittaa dokumenttia, josta selviää säännöllinen palkkatulo, eläkemaksu tai muu säännöllinen tulo. Vakuuksia ei sen sijaan kuluttajalainoissa tarvita.

Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu netissä 

Itse kilpailutus tapahtuu sähköisen lomakkeen avulla. Lomakkeelle kirjataan omat taustatiedot ja kilpailutettavan lainan suuruus sekä haluttu takaisinmaksuaika. Kun kaikki tiedot on kirjattu lomakkeelle, käynnistetään kilpailutus.

Voit saada lainatarjouksia jo minuuteissa 

Lainatarjouksia saa parhaimmillaan jo muutamassa minuutissa. Osa lainatarjoajista saattaa analysoida lainapyyntöä pidempään, joten on hyvä odottaa rauhassa, että järjestelmä ilmoittaa kilpailutuksen valmistuneen.

Kilpailutuksen tulokset eli lainatarjoukset järjestetään automaattisesti paremmuusjärjestykseen lainan kustannusten mukaan. Pienimmän todellisen vuosikoron omaavaa lainaa suositellaan ensisijaisesti, sillä todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan korko- ja hallintakulut.

Lainakilpailutuksen tuloksiin on syytä tutustua rauhassa. On myös hyvä muistaa, että lainakilpailutuksen teettäminen ei sido lainan ottamiseen. Kilpailutuksen tuloksiin voi perehtyä omassa tahdissaan ja tehdä päätökset harkitusti. Myös uuden kilpailutuksen voi halutessaan teettää erilaisilla lainasummilla ja takaisinmaksuajoilla.

 

Laaja yhteistyö takaa parhaat lainatarjoukset 

Lainakilpailutuspalvelu perustuu saumattomaan yhteistyöhön rahoittajien kanssa. Rahoitusyritykset pääsevät kilpailutuspalvelun ansiota mukaan kilpailemaan laajasti uusista asiakkaista.

Lainanhakija puolestaan saa kilpailutuspalvelun avulla vaivattomasti markkinoiden sen hetken parhaimpia lainatarjouksia.

Lainatarjouksen ehtoihin kannattaa tutustua huolella 

Kannustamme lainakilpailutuksen teettäjiä aina perehtymään lainatarjousten yksityiskohtaisiin lainaehtoihin. Toisinaan vasta toiseksi tai kolmanneksi paras vaihtoehto on lainaehdoiltaan hakijalle sopivin.

 

 

Tämä voi johtua esimerkiksi lyhennysvapaiden kuukausien mahdollisuudesta tai lainan ennenaikaisen kokonaismaksun sallimisesta. Peilaa aina lainatarjouksia omiin tulevaisuudensuunnitelmiin.

Tärkein tavoitteemme lainakilpailutuspalvelun tarjoamisessa on auttaa asiakkaittemme talouden hallinnassa. Edullinen laina mahdollistaa lainan lyhentämisen nopeammassa aikataulussa. Lendersin laaja ja vaivaton nostaa laajasta lainatarjonnasta parhaat lainatarjoukset, jotka ovat kustannuksiltaan ja lainaehdoiltaan sopivimpia lainanhakijalle.