Paikallisuutiset

Santa’s Hotels laajentaa Kalajoen matkailukeskuksen ydinalueella ostamalla lakkautetun Meriluontokeskuksen tilat ja Aaltosalin – "Kalajoen matkailu on kehittynyt erinomaisesti ja uskomme matkailukeskuksen kasvuun"

Kalajoen kaupunkikonsernin tavoitteena on tulevina vuosina toteuttaa yhdessä yksityisten kumppanien kanssa täysin uusi kylpyläkokonaisuus.

Kalajoen kaupunkikonsernin tavoitteena on tulevina vuosina toteuttaa yhdessä yksityisten kumppanien kanssa täysin uusi kylpyläkokonaisuus sekä elämyksellinen hyvinvointipalvelujen ja viihteen keskus Hiekkasärkkien ydinalueelle.
Kalajoen kaupunkikonsernin tavoitteena on tulevina vuosina toteuttaa yhdessä yksityisten kumppanien kanssa täysin uusi kylpyläkokonaisuus sekä elämyksellinen hyvinvointipalvelujen ja viihteen keskus Hiekkasärkkien ydinalueelle. Kuva: Annika Tiitto

Santa’s Hotels -ketjuun kuuluva Santa’s Resort & Spa Hotel Sani ostaa kiinteistöyhtiölleen Kalajoen kaupungilta Meriluontokeskuksen ja Aaltosalin. Kaupunkikonserniin kuuluva Kalajoen Hiekkasärkät Oy ja Santa’s Resort & Spa Hotel Sani ovat omistaneet yhteisen kiinteistöyhtiönsä kautta kylpylähotellin

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä