lauantai 19.6.2021 | 04:02
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Event Park Arena on nyt Hiekkasärkät Areena – "Tälle vuodelle on tulossa jo useampi uusi tapahtuma"

KPK Events haluaa paitsi tuoda Kalajoelle uusia tapahtumia, myös vahvistaa entisiä, Bimmerparty varasi areenan jo käyttöönsä

Hanna Parhaniemi
Ti 11.2.2020 klo 13:55 | päivitetty ti 14:41

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Kalajoen Hiekkasärkillä sijaitsevan Event Park Arenan tapahtumaoperoija on vaihtunut. KPK Events siirtyi areenan operoijaksi helmikuun alussa. Samalla tapahtumahallin nimi vaihtui Hiekkasärkät Areenaksi.

KPK Eventsin myyntipäällikkö Asla Ohtamaa ja Hiekkasärkät Areenan myynnistä vastaava Titta Tilvis kertovat, että KPK Events toimii tilan vuokraajana erilaisten tapahtumien suhteen, hallin omistaja Wesain Oy vastaa liikuntavuoroista.

Uusi operoija tiedotti jo aiemmin kalajokisia yrittäjiä muutoksesta.

– Sen jälkeen tuli paljon yhteydenottoja. Tälle vuodelle on tulossa jo useampi uusi tapahtuma, Tilvis iloitsee.

Tarkoituksena onkin tuoda Kalajoelle nyt uusia tapahtumia sekä tuoda lisäarvoa jo olemassa oleville tapahtumille. Esimerkiksi BMW-tapahtuma Bimmerparty tulee ottamaan areenan käyttöönsä. Aiemmin perinteikäs autotapahtuma on järjestetty sen pihapiirissä lentokentän alueella.

– Heille on alustavasti tulossa sinne 3-4 isompaa yhteistyökumppania messutyyppisesti ja esille tulee myös näyttäviä autoja, Tilvis mainitsee.

Tänä vuonna Hiekkasärkät Areenalla nähdään Bimmerpartyn lisäksi ainakin Tubetour 2020, Piha-, puutarha- ja kädentaitomessut sekä isompi kesätapahtuma, josta tiedotetaan myöhemmin.

– Järjestelyihin tullaan panostamaan, että saamme toimivia tapahtumia. Tarkoituksena ei kuitenkaan ole, että me järjestämme kaikki tapahtumat, vaan me myös mahdollistamme tapahtumien järjestämisen muille, Ohtamaa huomauttaa.

Areenaa lähdetään markkinoimaan valtakunnallisesti, joten odotettavissa voi olla entistä isompia tapahtumia.

– Kalajoella on mahtavat puitteet erilaisten tapahtumien järjestämistä varten. Täällä on merkittävä majoituskapasiteetti, mitä ei joka paikassa ole, Tilvis toteaa.

– Särkät on hyvä palvelukokonaisuus. Aina, kun siellä tapahtuu, se näkyy kaikille, Ohtamaa lisää.

Hiekkasärkät Areena on Tilviksen ja Ohtamaan mukaan hyvin muunneltavissa erilaisia tilaisuuksia varten.

– Se käy hyvin niin messuihin, konsertteihin kuin gaalailtoihin. Siellä on yllättävän hyvä akustiikka. , Ohtamaa sanoo.

Aiemmin messujen järjestämiseen painottunut KPK Events tulee laajentamaan toimintaansa monipuolisena tapahtumajärjestäjänä. Samalla toiminta-aluetta keskitetään enemmän KPK Yhtiöiden levikkialueelle.

KPK Events solmi operointisopimuksen Wesainin kanssa vuoden 2024 loppuun saakka. KPK operoi myös Kokkolassa sijaitsevaa Tullipakkahuonetta.

KPK Events on osa KPK Yhtiöt -konsernia, joka kustantaa myös Kalajokiseutu-lehteä.

”Nyt on sitä vihreää!” – Piha-, puutarha- ja kädentaitomessuilla mukana jo kolme puutarhaa, vetonauloina Huvilasta ja huussista tuttu Eva Wuite sekä puutarhan feng shui -konsultti

#