Paikallisuutiset

Vuoden kalajokinen Alpo Siipola kaipaa sydämen sivistystä –"Ajat ovat muuttuneet, mutta eivät joka suhteessa parempaan suuntaan"

Alpo Siipola on vuoden kalajokinen. Ensimmäistä kertaa valinta suoritettiin vuonna 1986. Arvonimen saanti edellyttää kotiseudun hyväksi tehtyä arvostettavaa työtä. Pronssisen Kala-Kalle -pienoispatsaan Siipolalle ojensi Kotiseutuyhdistyksen puheenjohtaja, kotiseutuneuvos Aila Siirilä ja kaupungin puolelta hänet kukitti vs. kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Terhi Mustakangas.
Alpo Siipola on vuoden kalajokinen. Ensimmäistä kertaa valinta suoritettiin vuonna 1986. Arvonimen saanti edellyttää kotiseudun hyväksi tehtyä arvostettavaa työtä. Pronssisen Kala-Kalle -pienoispatsaan Siipolalle ojensi Kotiseutuyhdistyksen puheenjohtaja, kotiseutuneuvos Aila Siirilä ja kaupungin puolelta hänet kukitti vs. kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Terhi Mustakangas. Kuva: Terttu-Liisa Kotka

Vuoden kalajokinen -lista sai komeaa jatkoa, kun arvonimi julkistettiin pienin juhlallisuuksin maanantaina. Kalajoen Kotiseutuyhdistyksen ja kaupungin jakaman tunnustuksen vastaanotti tänä vuonna historioitsija, kotiseutuaktiiviAlpo Siipola (78).

- Kyllä siinä vedet tulivat silmiin, kun minulle asias

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä