Paikallisuutiset

Tankotanssia ja tulitaidetta – Lotta Erkkilä yhdistää sujuvasti lukio-opinnot, useamman työn ja monta harrastusta: "Se vaatii vain hyvää aikatauluttamista"

Kun Lotta Iiris Pilvikki Erkkilä oli pieni, hän ei pitänyt nimestään, mutta vanhemmiten se on alkanut tuntua omalta. Lotta kuulosti vanhempien mielestä kivalta nimeltä, Iiris on perintönimi äidiltä ja Pilvikkiä tarvittiin kolmanneksi nimeksi, sillä jokaisella perheenjäsenellä on kolme etunimeä.
Kun Lotta Iiris Pilvikki Erkkilä oli pieni, hän ei pitänyt nimestään, mutta vanhemmiten se on alkanut tuntua omalta. Lotta kuulosti vanhempien mielestä kivalta nimeltä, Iiris on perintönimi äidiltä ja Pilvikkiä tarvittiin kolmanneksi nimeksi, sillä jokaisella perheenjäsenellä on kolme etunimeä. Kuva: Annika Tiitto

Lotta Iiris Pilvikki Erkkilän kalenteri tuntuu olevan täynnä. Hän opiskelee lukiossa, radioi jumalanpalveluksia, tekee talkootyötä, vetää lapsikuoroa ja tiedepajaa, sijaistaa pieneläinhoitolassa, soittaa selloa ja harrastaa niin suunnistusta, tankotanssia kuin tulitaidettakin.

Erkkilän mielestä homma

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä