Ruoka

Mitä vain voi grillata!

Kokkikollegat ovat innokkaita grillaajia myös vapaa-ajalla

Toni Heikkilä ja Jussi Tiainen kokkaavat työkseen Sandy Keltin keittiössä, mutta molemmat ovat innokkaita ruoanlaittajia myös vapaa-ajalla. Grilli tirisee usein kesäisin, ja kunnianhimoisempien kokkailujen lisäksi kummallekin maistuu myös perinteinen makkara.
Toni Heikkilä ja Jussi Tiainen kokkaavat työkseen Sandy Keltin keittiössä, mutta molemmat ovat innokkaita ruoanlaittajia myös vapaa-ajalla. Grilli tirisee usein kesäisin, ja kunnianhimoisempien kokkailujen lisäksi kummallekin maistuu myös perinteinen makkara. Kuva: Markus Kärkinen

Markus Kärkinen

Kalajoki

Toni Heikkilä jaJussi Tiainen työskentelevät samassa ravintolassa kokkeina, mutta kaksikon ruoanlaitto ei jää vain työpaikalle: kumpikin on innokas grillaaja, ja kaverukset laittavat grilliherkkuja usein yhdessä.

– Tipin kanssa yleensä grillataan kahdestaan. Se on mukava harras

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä