Ruoka

Helppo ja maukas Mojakka on Kalajoki-menun helmi – Testasimme, millaisia reseptejä hankkeessa on saatu aikaan

Keittiömestari Pasi Kuronen on suunnitellut tämän modernin Mojakan eli version Kallan kalastajien suurustetusta kalakeitosta. Keittoon ei tule lainkaan perunaa, sillä Kallankareilla perunoita ei ollut käytössä. Kuva: Annika Tiitto

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kauppalistassani lukee merimaiva. Kirjoitin sen siihen sen enempää miettimättä ja vasta kaupassa tajuan, että minulla ei ole hajuakaan siitä, mitä maiva on. Google onneksi kertoo: ”Merimaiva eli merimuikku on Pohjanlahden ja Suomenlahden murtovesissä elävä muikun muoto. Maivaksi kutsutaan erityisest

Kommentoi  (0) Ilmoita asiavirheestä