Paikallisuutiset

Teuvo Tuorilan uusin kirja kertoo hyvinvoinnista himankalaiseen tapaan: "Tarkoituksena on pelastaa menneisyyden tarinoita, joista käy ilmi, että on meillä ennenkin tehty ja yritetty"

Paljon asiaa kovissa kansissa. Voovattihin hyvinvointia -kirja valottaa lääkäritoimen, liikunnan, musiikin ja kuvataiteen kiehtovia vaiheita Himangalla 1800-luvulta nykypäivään. Kirjan on kirjoittanut Teuvo Tuorila, osin Kaisu Ala-Pöntiön kanssa, ja sen on kustantanut Himangan Kotiseutuyhdistys ry.
Paljon asiaa kovissa kansissa. Voovattihin hyvinvointia -kirja valottaa lääkäritoimen, liikunnan, musiikin ja kuvataiteen kiehtovia vaiheita Himangalla 1800-luvulta nykypäivään. Kirjan on kirjoittanut Teuvo Tuorila, osin Kaisu Ala-Pöntiön kanssa, ja sen on kustantanut Himangan Kotiseutuyhdistys ry. Kuva: Terttu-Liisa Kotka

Voovattihin hyvinvointia on pääosinTeuvo Tuorilan kirjoittama uutuuskirja, joka putkahti painosta juuri parahiksi joulumarkkinoille. Kotiseutuhistoriaa valottavaan liki 300-sivuiseen teokseen on koottu Tuorilan vuosien varrella kirjoittamia tutkielmia ja artikkeleita himankalaisuuden olemuksesta.

– K

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä