Paikallisuutiset

Nimmari: Mikko ja Mika Hihnala uskovat maatalouden tulevaisuuteen monista haasteista huolimatta –"Leipää on syötävä joka päivä"

Mikko ja Mika Hihnala hoitavat lypsykarjatilaa kolmannessa ja neljännessä polvessa. Vanha Valmetti lienee palvellut jo edellisiä sukupolvia.
Mikko ja Mika Hihnala hoitavat lypsykarjatilaa kolmannessa ja neljännessä polvessa. Vanha Valmetti lienee palvellut jo edellisiä sukupolvia. Kuva: Terttu-Liisa Kotka

Tänään torstaina vietetään Hihnalassa nimipäiviä kahdessa polvessa. Isä Mikko ja poika Mika eivät nimmareita juhli, mutta kakkua saattaa kumminkin olla tiedossa, sillä 29.9. perheessä kahvitellaan vanhemman veljen syntymäpäivää.

- Minusta ajateltiin ensin Mattia, arvatenkin pappani kaimaksi, mutta ri

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä