tiistai 17.5.2022 | 15:06
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Pääkirjoitus

Tapahtumat tekevät kaivatun paluun

Ke 11.5.2022 klo 16:00

Tästä se kohta alkaa. Kesä!

Ja tänä kesänä tapahtumia riittää entiseen malliin eikä koronastakaan tarvitse olla niin huolissaan kuin kahtena edeltävänä vuonna. On ihanaa lähteä lopultakin liikkeelle, tavata ihmisiä ja nauttia kesän tapahtumien tunnelmasta.

Kalajoen tapahtumakesä pyörähtää toden teolla käyntiin toukokuun viimeisenä viikonloppuna Extremerunin ja vinttikoirien MM-kisojen merkeissä. Samana viikonloppuna liikunnan riemusta nauttivat siis sekä ihmiset että hieman karvaisemmat kaverit.

Kesäkuun ensimmäisen viikonlopun Kalajoki Dance -tanssileiri kiinnostaa minua aivan erityisesti. Näin paritanssin harrastajan näkökulmasta tältä seudulta on puuttunut kunnollinen paritanssileiri, jossa saisi treenata huippuopettajien johdolla ja nauttia illalla vielä kivoista tanssibileistä. Jos vain suinkin mahdollista, aion olla mukana salsaamassa.

Hiekkasärkkien aluetta hyödynnetään kesän mittaan muidenkin liikuntalajien parissa: tarjolla on niin rantajalkapalloa, rantalentopalloa, frisbeegolfia kuin hiekkapesistäkin. Ja hieman rauhallisempiin tunnelmiin päästään Kalayogi-joogafestivaalilla hieman ennen juhannuksen rientoja.

Heinä-elokuussa nautitaan musiikista Särkkärockissa, Hiekkasärkät soi -rantafestareilla ja Irish Hooleyssa. Myös perinteiset Raumankarin markkinat ja Rautio-viikko keräävät varmasti kävijöitä. Ja kesähän huipentuu tuttuun tapaan venetsialaisviikonloppuun.

Paljon kivoja juttuja on siis edessä. Nautitaan tästä kesästä yhdessä!

Tapahtumakesä pyörähtää toden teolla käyntiin toukokuun viimeisenä viikonloppuna.

#

Kommentoi 1 Kommentti

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.