perjantai 26.2.2021 | 17:14
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Artikkeli

Kalajokiseudun pääkirjoitus: Hyvää energiaa – "Haavoja ommellaan vielä pitkään, mutta yritetään keskittyä kaikkeen siihen hyvään, mitä on luvassa"

Hanna Parhaniemi
Ke 17.2.2021 klo 15:23

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Kalajokiseudun lukijat saivat jälleen ehdottaa kuka olisi heidän mielestään sopiva vuoden positiivisimmaksi kalajokiseksi. Tunnustus annettiin perinteisesti ystävänpäivänä. Oli hienoa huomata, että vaikka takana on koronan varjostama vuosi, kalajokiset ovat onnistuneet ilahduttamaan toisiaan siinä määrin, että hyviä ehdokkaita tuli mukavasti.

Etenkin tänä keväänä piristys on paikallaan. Toivottavasti sitä säteilee tänä vuonna tittelin saaneesta Fanni Pöntiöstä jutun välitykselläkin. Hän ilahtui saamastaan tunnustuksesta vilpittömästi ja sellainen ilo tarttuu.

Onni koostuu joskus aivan pienistä murusista. Joskus huonona päivänä mieli voi muuttua aivan toisenlaiseksi ihan vain sillä, että vastaantulija hymyilee. Hymyllä ja iloisella asenteella on ihmeellisiä vaikutuksia. Hymyn on kuitenkin oltava aito, juuri aitoudesta vuoden positiivisintakin kiiteltiin. Teennäisyydellä mennään vain ojasta allikkoon.

Hymyjä alkaa irrota toivottavasti herkemmin kevään edessä, kun koronakurimus alkaa pikkuhiljaa päästää irti pihdeistään. Haavoja ommellaan vielä pitkään, mutta yritetään keskittyä kaikkeen siihen hyvään, mitä on luvassa.

Onni koostuu joskus aivan pienistä murusista.

#