sunnuntai 28.2.2021 | 07:55
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Roima myötätuulessa – Junioritoiminta vilkastunut ja jousiammuntakin on saatu elvytettyä

KS
Ti 24.11.2020 klo 16:12

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Himangan Roiman syyskokous valitsi entisen johtokunnan jatkoon seurantalolla, vaikka keskustelussa jo vähän uusia tuuliakin pohjustettiin tulevaa varten.

Johtokuntaan kuuluvat siis edelleen puheenjohtaja Juha Tuliniemi, sihteeri Eero Kinare, taloudenhoitaja Mikko Lauri, varapuheenjohtaja Sanna Sipi ja muut jäsenet Jari Sipi, Paula Hakkarainen, Katja Tuliniemi, Kari Högbacka, Tuija Tuorila, Ville Lehtinen ja Joonas Joensuu.

Toimintasuunnitelmasta laitettiin ilolla merkille, että lentopallo ja beach volley etenevät hyvin, kun myös junioritoiminta on vilkastunut. Junnujen Power cup on Salossa 2021 ja sinne ollaan menossa mukaan.

Maastopyöräily tuli jäädäkseen ja myös notkahtanut jousiammunta elpyi ja jatkuu.

Vuosi sitten käynnistetyn voimailujaoston toiminta on kovassa nousussa. Painonnosto, kuntonyrkkeily, kuntopotkunyrkkeily ja toiminnallinen voimaharjoittelu, niillä kaikilla on omat ohjatut harjoitusvuoronsa ja nuorta innokasta väkeä mukana.

Myös sisäperheliikunta, lasten peuhutoiminta on käynnistetty tänä syksynä.

Kun uusimmille lajeille laitettiin tilat talolle ja hankittiin välineitä hankerahoituksella, on oltu varsin tyytyväisiä ja katseet suunnataan aina vain eteenpäin. Kaiken lisäksi seuran talouskin on pystytty pitämään ojennuksessa.

#