sunnuntai 28.2.2021 | 08:39
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

JHT:lle kauden toinen pisteetön peli – Raahe-Kiekko ei antanut tälläkään kertaa periksi

Kalajokiseutu
La 31.10.2020 klo 15:00 | päivitetty ti 23:25

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Jääkiekon Suomi-sarjassa pelattiin perjantai-iltana mielenkiintoinen kärkikamppailu naapurusten välillä. Raahe-Kiekko oli kotikaukalossaan hieman Kalajoen JHT:tä etevämpi ja aiheutti sille kauden toisen pisteettömän pelin. Raahen voittolukemat kirjattiin 4-1 (1-0, 0-1, 3-0).

Kovasti tähän kauteen panostanut raahelaisjoukkue tappoi avauserässä liki minuutin pätkän kahden vajaalla pelaamista ja iski oman ylivoimansa myötä johto-osuman. JHT oli juuri tullut täysilukuiseksi, kun Joonas Hatula muutti numerot 1-0:aan.

JHT hallitsi hienokseltaan avauserää, mutta toinen oli sitten isäntien. Maalinteossa onnistui kuitenkin vain Kalajoen Tuomas Ahtonen, joka maalasi ylivoimalla Milan Davidekin ja Jesse Lyytisen esityöstä.

Joonas Hatulan toinen osuma ajassa 41.31 vie kotijoukkueen uudelleen johtoon. Osuma oli myös illan voittomaali. Joni Suominen upotti kolmannen kiekon Juho Ratilaisen vartioimaan maaliin kolme minuuttia ennen täyttä aikaa ja Teemu Vääräkoski laittoi neljännen lopussa tyhjiin. Raahe pelasi tuolloin alivoimalla.

Raahe-Kiekko jatkaa Suomi-sarjan ykkösenä. Se ei ole hävinnyt vielä yhtään ottelua.

#