torstai 22.10.2020 | 06:21
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

IFS näytti K-Pallolle kaapin paikan – Kolmen ottelun tappioputki koetetaan katkaista ensi keskiviikkona ottelussa Golden Boys / Intoa vastaan Pietarsaaressa

Jaarli Järvinen
Pe 28.8.2020 klo 14:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Purmolainen IFS oli tyly vieras Kalajoen Pallon edustusjoukkueelle ja näytti mikä ero on kahden joukkueen pelissä, kun toinen kamppailee noususta ja toiselle pelillä ei ole enää suurempaa merkitystä. IFS vei pisteet mukanaan tylyin 0-5 (0-2) lukemin.

Ottelu alkoi tasaisesti ja peli aaltoili päästä päähän, mutta kovin vaarallisia maalintekopaikkoja ei nähty kummassakaan päässä. Ehkä vaarallisin paikka tuli Tommi Jutilalle, joka pääsi laukomaan pilkun kohdilta sivuvastapalloon, mutta ei harmittavasti saanut kunnon osumaa palloon.

30. minuutilla IFS siirtyi 0-1 johtoon, kun pallo pelattiin boxiin sarjan parhaalle pelaajalle Walter Moorelle, joka aikansa kikkailtuaan sai lopulta jalkansa vapaaksi ja laukoi hallitusti maaliin. Kolme minuuttia myöhemmin nähtiin IFS:n toinen maali hieman samankaltaisesta tilanteesta, mutta tällä kertaa Moore pelasi pallon varmasti Simon Östille, joka laukoi pallon alakulmaan. Näissä 0-2 lukemissa mentiin myös tauolle.

Toisen puoliajan alku oli hieman samankaltainen, kun ensimmäisen ja peli aaltoili jälleen päästä päähän. 58. minuutilla alkoi kuitenkin olla ratkaisun makua, kun Walter Mooren keskitys löysi Tomas Lillqvistin, joka puski lähietäisyydeltä pallon maaliin. K-Pallon Anton Tavasti oli lähellä kavennusmaalia lauottuaan kulmapotkun jälkitilanteesta pallon ylärimaan. Seuraavasta vastahyökkäyksestä IFS:n Andre Nilsson kuitenkin laukoi lukemiksi jo 0-4 ja peli oli lopullisesti ohi. Vielä juuri ennen päätöstä Walter Moore laukoi illan toisensa ja sinetöi loppuluvuiksi 0-5.

0-5 lukemat eivät toki anna jossitteluille sijaa ja IFS oli täsmälleen tuon verran parempi tässä ottelussa. IFS on pelannut koko kauden vahvasti ja ei tarvi olla kovinkaan kummoinen ennustaja arvatakseen, että sarjan nousija ratkaistaneen kauden viimeisessä ottelussa, jossa IFS kohtaa LoVen kotonaan. Tällä hetkellä joukkueiden ero on kaksi pistettä LoVen hyväksi.

K-Pallo on nyt kolmen ottelun tappioputkessa, jonka joukkue koettaa katkaista ensi viikon keskiviikkona ottelussa Golden Boys / Intoa vastaan Pietarsaaressa. Seuraavan ja samalla kauden viimeisen kotiottelunsa K-Pallo pelaa 7.9, kun vastaan saapuu RyPK-84 (Kokkola)

#