perjantai 29.5.2020 | 10:02
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kalajoen terveyskeskuksen A-osan ja Raution monitoimitalon suunnittelijat valittu

Hanna Parhaniemi
Ti 31.3.2020 klo 14:25

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Kalajoen kaupunginhallitus valitsi terveyskeskuksen A-osan ja Raution monitoimitalon suunnittelijat.

Terveyskeskuksen osalta arkkitehti- ja pääsuunnittelusta tuli kolme tarjousta, LVIA-suunnittelusta seitsemän, sähkösuunnittelusta kuusi ja rakennesuunnittelusta kaksi tarjousta. Osa tarjouksista ei kuitenkaan täyttänyt tarjoajien kelpoisuuden vähimmäisvaatimuksia.

Suunnittelijat valittiin niille tehtyjen pisteytysten perusteella. Pisteitä annettiin tarjoushinnan ja laadun perusteella.

Terveyskeskuksen A-osan arkkitehti- ja pääsuunnittelijaksi valittiin JVK-arkkitehdit Oy, LVIA-suunnittelijaksi LVI insinööritoimisto Jorma Niemonen Oy, sähkösuunnittelijaksi Sähköliike Kalajoki ky ja Ins.tst. PK suunnittelu, rakennesuunnittelijaksi WSP Finland Oy

Raution monitoimitalon osalta tuli neljä tarjousta arkkitehti- ja pääsuunnittelusta, seitsemän LVIA-suunnittelusta, seitsemän sähkösuunnittelusta ja kaksi rakennesuunnittelusta. Myös monitoimitalon tarjousten kohdalla osa hylättiin, koska ne eivät täyttäneet vähimmäisvaatimuksia.

Arkkitehti- ja pääsuunnittelijaksi valittiin pisteytysten perusteella Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy, LVIA-suunnittelijaksi Wideline Oy, sähkösuunnittelijaksi Sitowise Oy ja rakennesuunnittelijaksi WSP Finland Oy.

#