keskiviikko 1.4.2020 | 21:00
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Yli 40 vuoden uran tehnyt palvelujohtaja Pekka Stolp eläkkeelle – " Nyt aion antaa aikaa läheisilleni, harrastaa liikuntaa, mökkeillä ja uskon löytäväni myös mielekästä vapaaehtoistyötä"

Kalajokiseutu
To 26.3.2020 klo 13:20

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Yli 40 vuotta vakuutusalalla toiminut kalajokinen palvelujohtaja Pekka Stolp jää eläkkeelle LähiTapiola Pohjoisesta keväällä 2020. Hänen viimeinen työpäivänsä oli eilen keskiviikkona.

Viimeiset 35 vuotta Pekka on työskennellyt esimiestehtävissä, tehden ohessa myös asiakaspalvelua, korvauskäsittelyä ja vahinkotarkastusta. Neljä viimeisintä vuotta Pekka on toiminut palvelujohtajana ja ollut vastuussa Raahen, Kalajoen, Ylivieskan, Nivalan, Haapajärven sekä Kaustisen toimistojen asiakaspalvelusta, toimien 17 palvelumyyjän tiiminvetäjänä. Pekka on myös itse osallistunut asiakaspalveluun aina kun mahdollista.

Pekan ura elämänturvaajana alkoi vuonna 1978 Kalajokisuun vakuutusyhdistyksessä toimistotyöntekijänä. Vuodet 1985-2012 Pekka toimi Kalajokisuun Lähivakuutusyhdistyksen toimitusjohtajana, aina Lähivakuutuksen ja Tapiolan fuusioon saakka. Kalajoen seudulla Pekka on ollut aktivinen arkiturvallisuuden edistäjä; hän on järjestänyt niin sammutintarkastuspäiviä, hätäensiapukursseja kuin palovaroitin- ja sammutuspeitekampanjoitakin.

- Asiakas on minulle ja tiimilleni aina ykkönen – haluamme pitää huolta asiakkaidemme terveydestä, taloudesta ja turvallisuudesta. Vahinkojen ennalta ehkäisy on meidän kaikkien etu, tiivistää Pekka.

Pekan eläkekahvit jäävät koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen takia valitettavasti juomatta. Pekka kannustaakin pysymään rauhallisena ja noudattamaan tunnollisesti viranomaisten ohjeita.

- Nyt on erityisen tärkeää auttaa lähimmäisiä arkisissa asioissa ja pitää yhteyttä nykytekniikan avulla. Kun elämä rauhoittuu niin töiden kuin koronaviruksenkin näkökulmasta, aion eläkepäivillä antaa aikaa läheisilleni, harrastaa liikuntaa, mökkeillä, kalastaa ja uskon löytäväni myös mielekästä vapaaehtoistyötä.

#