torstai 27.2.2020 | 10:27
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

JHT ratkaisi ylivoimapelillä – S-Kiekko kaatui jääkiekon Suomi-sarjassa

Kalajokilaakso Kalajokiseutu
La 18.1.2020 klo 18:54

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Ei mitenkään huipputehokasta, mutta riittävää, oli JHT Kalajoen ylivoimapeli lauantaisessa jääkiekon Suomi-sarjan kotiottelussa. Pisteet jäivät Kalajoelle S-Kiekon kustannuksella maalein 4–2 (2–1, 0–0, 2–1).

Numerot mairittelevat melkoisesti vierasjoukkuetta. JHT oli kaukalossa selvästi aktiivisempi ja laittoi seinäjokisten maalivahti Juho Nikun torjumaan 50 laukausta. Silti voi todeta, että kotijoukkue paikoin suotta säästeli kutejaan.

Vastoin kenttätapahtumia tuli S-Kiekko maalittoman toisen erän jälkeen numeroihin 2–2 ajassa 49.20. Loppuratkaisua helpotti S-Kiekon Eemeli Alasen ottama 2+2 minuutin jäähy. Jälkimmäisen kakkosen aikana vippasi Jarno Palola maskin takaa voitto-osuman.

Avauserässä oli Jere Espo vienyt isännät johtoon ylivoimalla ja Eetu Tervala maalannut 2–1:een 16 sekuntia ennen erätaukoa. Loppuluvut sinetöi tyhjiin Lepplaxin, Jeppiksen ja Hermeksen kasvatti Kim Nordström.

JHT:n paidassa nähtiin Hokista lainatut Tommi Klemetti ja Eetu Martikainen. Mestis-miehille ei vielä tehopisteitä merkitty.

Kalajokisten taistelu Suomi-sarjan pisteistä jatkuu sunnuntaina, kun vieraaksi Riemu Jyväskylästä.

#