tiistai 11.8.2020 | 16:31
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Liikuntarajoitteinen kalajokinen nainen surmattiin teräaseella – Paikkakuntalaiset mies ja nainen vangittu epäiltynä murhasta

62-vuotias nainen oli lähes kyvytön puolustamaan itseään, tekijöiden epäillään olleen alkoholin ja mahdollisesti lääkkeiden tai huumeiden vaikutuksen alaisia

Hanna Parhaniemi
Ma 13.1.2020 klo 14:04 | päivitetty ma 14:39

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Oulun käräjäoikeus vangitsi tänään 35-vuotiaan miehen ja 34-vuotiaan naisen todennäköisin syin epäiltynä kalajokisen 62-vuotiaan naisen murhasta. Tekijät ovat paikkakuntalaisia.

Vangitsemisvaatimuksen mukaan epäillyt olivat surmanneet liikuntarajoitteisin naisen teräaseella yksissä tuumin perjantai-iltana uhrin kotona. Uhri kuoli saamiinsa vammoihin tapahtumapaikalla.

62-vuotias nainen oli lähes kyvytön puolustamaan itseään.

Vangitsemisvaatimuksessa rikos on perusteltu murhaksi muun muassa teon raakuuden ja uhrin henkilökohtaisten olosuhteiden johdosta.

Tekijöiden epäillään olleen alkoholin ja mahdollisesti lääkkeiden tai huumeiden vaikutuksen alaisia.

Poliisi ei tutkinnan tässä vaiheessa paljasta, mitä epäillyt ovat itse rikosepäilystä kertoneet. Teon motiivia selvitetään.

Poliisi ei tiedota asiasta enempää.

//Aiemmin poliisi tiedotti, että surmatyöstä kiinniotettu nainen olisi kotoisin Kokkolasta, mutta tutkinnan edetessä hänen nykyiseksi asuinpaikaksi vahvistui Kalajoki.

Kalajoella 60-vuotias nainen löytyi surmattuna – Poliisi on ottanut kiinni neljä henkilöä

#