tiistai 11.8.2020 | 16:17
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

JHT:n vieraspelitupla päättyi tappioon – Porvoon Hunters oli tyly isäntä kalajokisille

Jukka Määttälä
Su 12.1.2020 klo 20:34

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Vaikka JHT Kalajoki nukkui ensiminuutit Porvoon Huntersin vieraana Suomi-sarjan vieraspelissä, oli ensimmäinen kymppi numerollisesti parasta vieraiden osalta. Mitä pidemmälle peli eteni, sitä suuremmaksi ero venähti. Hunters jätti JHT:n nuolemaan näppejään 7–2 (2–2, 3–0, 2–0) -numeroin.

Hunters iski avausmaalinsa jo ajoissa 1.17 ja 2.49, ennen kuin vieraat olivat kunnolla heränneet. JHT:n vastaus tuli yhtä nopeasti, kun Eetu Tervala osui ajassa 5.51 ja Jere Espo 6.51.

Kun vieraiden maalit jäivätkin ottelussa kahteen, oli Huntersin kolme maalia toisessa erässä ratkaisevat. JHT ei saanut kunnon kiriä aikaiseksi kolmen maalin tappioasemassa ja Hunters pystyi viimeisen vitosen aikana kaunistelemaan kahdella Miika Runsalan maalilla vielä numeroita.

JHT lahjoitti vieraille turhan helpolla osan osumista omien virheiden vuoksi. Maalissa Joonas Tiippana oli voimaton, kun joutui 7 maalin jatkoksi torjumaan vain 16 kertaa. Vastapäädyssä Niko Tammi sai kahden päästetyn maalin lisäksi torjumaan 29 kertaa.

#