sunnuntai 23.2.2020 | 09:02
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Teema

Sähköinen asiointi laajenee Kalajoen kaupungilla – rakennuspiirustukset ostettavissa nyt verkkokaupasta

Kalajokiseutu Kalajokiseutu
Ke 27.2.2019 klo 15:00

Kalajoen rakennusvalvonta tarjoaa entistä parempaa asiointipalvelua asiakkaille. Helmikuussa on otettu käyttöön Lupapiste kauppa, mistä asiakas voi ostaa rakennuspiirustuksia suoraan Kalajoen rakennusvalvonnan arkistoista sähköisesti ja ladata ostetut PDF-tiedostot heti omaan käyttöösi.

Evoltan toimittama Lupapiste kauppa on toteutettu osana rakennusvalvonnan sähköistä asiointipalvelua. Evoltan toimitusjohtaja Jani Muhonen on uudesta palvelusta innoissaan: ”Tämä on luonteva jatko sähköisesti arkistoitujen dokumenttien hyödyntämiseen. Ei ole järkevää juoksuttaa ihmisiä virastoon, kun aineistot ovat saatavilla sähköisesti”.

Lupapiste kaupassa ostaminen on helppoa. Haluttu kohde haetaan osoitteen tai kiinteistötunnuksen perusteella, ja maksun jälkeen dokumentit voi ladata omaan käyttöön.

Myös rakennustarkastaja Jouko Lehikoinen toteaa tyytyväisenä: ”Pystymme palvelemaan asiakkaita entistä paremmin, ja onhan sähköiset aineistot ja verkkokauppa tämä tätä päivää. Lisäksi tämä helpottaa virastomme arkea ja ajankäyttöä,” jatkaa Lehikoinen.

Palvelussa on valmiiksi tarjolla tuoreinta aineistoa ja vanhempaa materiaalia voi tilata tarvittaessa.

#