sunnuntai 19.5.2019 | 12:38
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Lämpöyhtiön tavoittaa jatkossa kaupungintalolta – Toimitilan vaihdolla tiivistetään yhteistyötä muun kaupunkikonsernin kanssa

Hanna Parhaniemi Kalajokiseutu+
Ke 5.12.2018 klo 15:59

Kalajoen Lämpö Oy:n toimisto on muuttanut Kalajoen kaupungintalolle. Yhtiön tilat ovat kaupungin teknisten palveluiden yhteydessä. Mahdollisesta tapaamisesta on hyvä sopia etukäteen, jolloin asiakasta tullaan vastaan kaupungintalon neuvontaan.

Toimitilan vaihdolla tavoitellaan tiiviimpää yhteistyötä muun kaupunkikonsernin kanssa. Tilojen lisäksi yhteistyötä tehdään muun muassa talous- ja sihteeripalvelujen, tietojärjestelmien sekä suunnittelun ja rakentamisen osalta. Lämpöyhtiön toimitusjohtaja tarjoaa varsinaisen tehtävänsä lisäksi asiantuntijapalveluita kaupunkikonsernille, jota osaltaan edesauttaa sijainti kaupungintalolla.

Lämpöyhtiön muut toimipisteet ovat Pirkonsuon, Hiekkasärkkien ja Himangan lämpölaitokset, joissa yhtiön lämpölaitoshoitajat työskentelevät pääsääntöisesti.

Kalajoen Lämpö Oy on täysin Kalajoen kaupungin omistama yhtiö. Yhtiön toimialana on kaukolämmön tuotanto ja jakelu. Lisäksi yhtiö voi harjoittaa yhdyskuntateknisten rakenteiden ylläpitoa ja huoltoa sekä muuta liiketoimintaa.

#