sunnuntai 19.5.2019 | 12:32
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

JHT B jatkaa voittojen tiellä

Sari Passoja-Verronen Kalajokiseutu+
Ti 4.12.2018 klo 09:50

JHT:n B joukkue jatkoi hyviä otteita B Mestis karsintasarjassa. Lauantaina pelattiin kotona K-Laser/KKP joukkuetta vastaan. Vieraat karkasivat alussa jo 3-0 johtoon, mutta hyvin pojat kasasivat rivit kuntoon ja lopputuloksena 7-6 kotivoitto.

Tasoitusmaali syntyi ilman maalivahtia ja voittomaali 8 sekuntia ennen loppua Petri Priuskan mailasta. Muut maalintekijät olivat Veikka Kärjä, Hannes Häkkilä, Topi Mäyrä ja Riku Tohila. Maalissa aloitti Niko Bergman ja jatkoi Julius Turpeinen.

Sunnuntaina jatkettiin Seinäjoella paikallista S-Kiekkoa vastaan ja peli oli samanlainen jännitysnäytelmä kuin lauantainakin. Maaleja tehtiin vuorotellen ja varsinaisen peliajan loputtua peli oli 6-6 tasatilanteessa ja edessä jatkoaika, jossa Topi Mäyrä illan neljännellä maalillaan ratkaisi pelin JHT:lle lukemin 7-6- Muut maalit tekivät Niklas Kiiskilä, Niko Jutila ja Riku Tohila. Maalissa pelasi Julius Turpeinen.

Tulevana viikonloppuna pelataan kaksi viimeistä karsinta peliä, lauantaina on vastassa Cowboys ja sunnuntaina Hermes molemmat pelit on Kalajoella.

#