tiistai 7.7.2020 | 11:05
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kalajoella autetaan jouluapua tarvitsevia – Jouluntähti-ruokakeräys ja jouluapu-tapahtuma toteutetaan lahjoituksin ja konserttituloin

Ma 3.12.2018 klo 21:45

Kalajoen ja Himangan ruokakaupoissa järjestetään tulevana lauantaina Jouluntähti-ruokakeräys. Keräys toteutetaan Kalajoella HalpaHallissa, K-Supermarketissa ja S-marketissa sekä Himangalla K-Marketissa ja S-marketissa.

Keräykseen osallistuva voi ostaa haluamansa jouluisen, hyvin säilyvän ruokatuotteen, herkun tai kaupan ostokortin ja lahjoittaa sen maksun jälkeen Jouluntähti-keräykseen. Kerääjinä toimivat LC Kalajoki Kallattaret, diakoniatoimikunta ja vapaaehtoiset.

Ruokakassit lahjoitetaan apua tarvitseville Kalajokisille perheille jouluksi jouluaputapahtumassa.

Jouluapu-tapahtuma järjestetään Kalajoen seurakuntakodilla keskiviikkona 12. joulukuuta lapsiperheille ja torstaina 13. joulukuuta muille. Himangan seurakuntakodilla tapahtuma järjestetään perjantaina 14. joulukuuta. Tapahtuma on tarkoitettu apua ja tukea tarvitseville perheille ja henkilöille.

Ohjelmassa on riisipuurotarjoilu ja jouluavustus. Jouluavustukseen käytetään Kalajoen joulutervehdys 2018 -joulukonsertin lipputuloja sekä Jouluntähti-ruokakeräyksessä saatuja ruokatuotteita.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Jos kokee tarvitsevansa jouluapua, voi vain saapua paikalle. Avunhakijan on hyvä olla kirjoilla Kalajoella. Avuntarve kartoitetaan kaavakkeella.

#