Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Raahen Teräs-Kiekko tuo NHL-tähdet Kalajoelle

Kalajokiseutu+ | Ke 11.7.2018 klo 15:30

Sari Passoja

Raahen Teräs-Kiekon Tekistars -tapahtuma tuo NHL-tähtiä Kalajoelle keskiviikkona 18.7. Tähdet pelaavat illalla TeKin edustusjoukkuetta vastaan. NHL:n pelaajista kentälle luistelevat Joonas Donskoi ja Miikka Salomäki, lisäksi mukana ovat muun muassa Saksan pääsarjaa pelaava Markus Poukkula ja Kärppien Jyri Junnila, joka tuo mukanaan näytille Kanadan maljan.

Myös naiset ovat edustettuina pelissä: Teräkiekon kasvatti, Kärppien Nelli Salomäki tuo näytille naisten SM-pokaalin ja tuo mukanaan myös olympiakävijät Saila Saaren ja Isa Rahusen. Maalissa pelaa Heidi Pietilä. Pelaajat jakavat nimmareita ennen peliä Hiekkasärkillä Ostoskylä Raitissa.

Ennen Tekistars -tapahtumaa Kalajoen jäähallilla on kiekkoleirit tytöille ja pojille. Tiistaina 17.7. tyttöjen leirillä on mukana seuran kasvatti Nelli Salomäki ja myös poikien leirillä keskiviikkona vierailee TeKi Stars pelaajia. Molemmille leireille mahtuu vielä mukaan.

Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran Kalajoella kolme vuotta sitten ja seuraavana vuonna pelattiin Raahessa. Viime vuonna sitä ei järjestetty lainkaan. Valmennuspäällikkö Timo Luttinen sanoo, että nyt TeKin toi Kalajoelle jään puute.

– Meillä Raahessa jää tulee vasta elokuun puolivälissä, joten nyt oli luontevaa järjestää tapahtuma Kalajoella.

#
Fingerpori