tiistai 21.9.2021 | 14:29
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Movie Company Alatalo esittää elokuvat Kalajoen kulttuuritalossa

Ti 20.2.2018 klo 13:37

Kalajokiseutu

Kalajoki

Movie Company Alatalo Oy tulee vastaamaan Kalajoen uuden kulttuuritalon elokuvatarjonnasta. Kaupunginhallitus hyväksyi elokuvasalin vuokra- ja yhteistyösopimuksen yrityksen kanssa.

Movie Company Alatalo Oy investoi elokuvasaliin omat koneet ja laitteet. Elokuvia on tarkoitus näyttää pääsääntöisesti perjantaisin, lauantaisin, sunnuntaisin ja keskiviikkoisin 1-3 esitystä päivässä. Esitysmäärät vaihtelevat viikoittain elokuvatarjonnasta riippuen.

Yritys on valmis osallistumaan kulttuurikeskuksen yhteismarkkinointiin ja mahdolliseen yhteiseen kulttuurikeskuksen toimijoiden lipunmyyntijärjestelmään.

Elokuvasali on kooltaan noin 300 neliötä ja siinä on istumapaikkoja 216 katsojalle. Yritys maksaa kaupungille vuokraa elokuvasalin käytöstä kymmenen prosenttia kuukausittaisista elokuvatoiminnan pääsylipputuloistaan, kuitenkin aina vähintään 250 euroa kuukaudessa.

Elokuvayrityksellä on oikeus järjestää kioskityyppistä oheismyyntiä, ellei kulttuuritiloissa ole vastaavaa palvelua tuottavaa muuta toimijaa. Oheismyynnistä tulee sopia erikseen kaupungin kanssa.

#