Kirppisralli Kalajoki

Su 16.6.2019 klo 10:00

Kalajoen Kirppisralliin voivat osallistua yksityishenkilöt ja yhdistykset omilla pihakirppiksillään. Kaikki pihat merkitään karttaan jonka voit tulostaa tai ladata älypuhelimelle. Vierailijat voivat kartan avulla kierrellä useampia pihakirppiksiä päivän aikana. Pihakirppisrallin aikana voit myös tarjota muutakin toimintaa, popup kahvilaa tai ravintolaa! Tapahtuman ideana on että kävijät voivat kierrellä pihoja, tehdä löytöjä ja tutustua Kalajoen kauniisiin kyliin ja keskustoihin.

Pihoilla voi olla useampia myyjiä. Houkuttele naapurisikin mukaan! Useampi myyjä samalla pihalla houkuttelee lisää kävijöitä.

Nyt on oivallinen aika tehdä kaappeihini juhannussiivoa ja laittaa itselle ylimääräinen tavara kiertoon. Toisen romu on toisen aarre!
Ilmoittaudu Kalajoen kirppisralliin maanantaihin 10.6. mennessä sähköpostilla fanni.pontio@kalajoenyrittajat.fi tai tekstiviestillä / WhatsApilla Fanni / 045 647 9566.

Osallistumalla pihasi saa numeron, joka näkyy kartalla, joka on saatavilla kaikille kävijöille. Ilmoittautumisajan päädyttyä (14.6) laitamme kaikki pihat ja tiedot kartalle.

Aika:

Su 16.6.2019 klo 10:00

Kategoria:

Lapsiperheet, Matkailijat, Messut ja myyjäiset, Nuoret, Seniorit

Lisätietoja:

Fanni Pöntiö

Sähköposti:

fanni.pontio@kalajoenyrittajat.fi

Puhelin:

0456479566