MAINOS

Tuliko äkillinen rahantarve? Pikavippi voi auttaa

MAINOS - BONDORA.FI -

Äkillinen rahantarve on yleinen tilanne monille suomalaisille. Yllättäen tulevat pienetkin kulut voivat keikauttaa omaa taloudellista tilannetta huomattavan paljon, jos tilillä ei ole olemassa puskuria tätä varten. Tällöin monessa tilanteessa olisi mukavaa, jos kuluja voisi jaottaa myös hieman tulevaisuuteen.

Muutamankin sadan euron yllätyskulut voivat olla todella haastavia ja tässä tapauksessa voi olla järkevää hakea vippi heti. Bondoran vipin avulla on mahdollista rahoittaa yllättäviä kuluja hyvinkin nopeasti, joten ne eivät rasita lompakkoa hetkellisesti lähellekään niin paljoa. Myös joustava takaisinmaksuaika voi helpottaa oman talouden suunnittelua ja mahdollistaa puskurin rakentamista jatkoa ajatellen.

Mikä pikavippi on?

Pikavippi on nopea vakuudeton laina, johon ei tarvita lainkaan takaajia tai muita vakuuksia. Tästä syystä vippien hakeminen on nopeaa ja rahat voi parhaimmillaan saada tililleen muutamassa minuutissa. Verrattuna esimerkiksi pankkien tarjoamiin lainoihin, voi rahantarve mennä ohi ennen kuin pankista on saanut edes yhteydenoton rahantarpeeseen liittyen. 

Pikavippiä on mahdollista hakea nopeasti netistä. Yleensä hakeminen tehdään puhelimella tai tietokoneella, joten se ei vaadi liikkumista minkään rahoituslaitoksen tiloihin tai muitakaan normaalin lainaprosessin vaiheita. 

Kuka voi hakea pikavippiä hakea?

Ensisijainen edellytys pikavipin saamiselle on, että hakija on täysi-ikäinen. Pikavipit edellyttävät vastuullisessa lainanmyöntämisessä myös säännöllisiä tuloja, jotta lainaa ei myönnetä henkilölle, jolla ei ole kykyä maksaa sitä takaisin. Suomessa on myös tyypillistä, että lainanhakijalla tulee olla suomalainen pankkitili. 

Käytännössä siis kuka tahansa suomalainen täysi-ikäinen henkilö voi hakea nopeaa lainaa. Yöaikaan pikavippejä ei myönnetä, jos lainanantaja toimii vastuullisesti. Yöllisestä hakemuksesta päätös annetaan yleensä aamuaikaan.

Pikavippien huono maine

Pikavipeillä oli pitkään huono maine, koska alalla oli toimijoita, joiden hurjat lainanhoitokulut ja korot ajoivat ihmisiä maksuvaikeuksiin. Pahimmillaan vuosikorot saattoivat olla pikavipeissä, jopa 1000 % luokkaa, josta jokaisella on helposti ymmärrettävissä, että se ei ole kovinkaan vastuullista.

Tätä nykyä pikavippien lainsäädäntöä on kuitenkin korjattu niin, että lainojen maksimikorko on määritetty 20 %:n suuruiseksi, joten näiden historiassa pahoja ongelmia aiheuttaneiden lainojen aika on ohi. 

Pikavipit ovat toki edelleen kalliimpia lainoja kuin perinteiset pankkilainat. Niiden toimintaperiaate on kuitenkin täysin erilainen, joten niiden vertaileminen keskenään ei ole järkevää. Pikavippi on nopea laina, joka maksetaan tilille heti. Tämä aiheuttaa lainanmyöntäjille kuluja, joten tästä syystä lainan hintakin on suurempi.

Tätä nykyä pikavipit ovat kuluttajille huomattavasti selkeämpi ja paremmin hinnoiteltuja kuin aiemmin. Tästä syystä yllättävässä rahantarpeessa ei enää tarvitse pelätä pikavipin ottamista. Se voi tuoda joustoa omaan talouteen ja täten vähentää stressiä huomattavasti. Kuitenkin ehdot voivat edelleen vaihdella lainanmyöntäjien välillä paljonkin, joten kannattaa olla tarkkana, keneltä lainan ottaa.

Bondora tarjoaa pikavipin edullisesti

Bondora tarjoaa vipin heti ja edullisesti. Bondoran lainat eivät muistuta perinteisiä pikavippejä, sillä niiden korot ovat huomattavasti alhaisemmat kuin perinteisissä pikavipeissä. Toisaalta sen kuitenkin saa edelleen todella nopeasti ja helposti, mikäli lainanhakija täyttää lainan ehdot.

Bondoran lainat ovat vakuudettomia, joten niihin ei tarvitse hankkia takaajia tai muita vakuuksia. Lainojen korot alkavat 9,9 %:sta ja ne vaihtelevat eri hakijan mukaan jonkin verran.

Lainan haku tapahtuu täysin verkossa, voit hakea lainaa jopa puhelimella.  Bondora on luotettava lainantarjoaja, joka tarjoaa lainaa lain ehtojen mukaisesti. Alkujaan virolainen vertaislainapalvelu on saanut hyvän maineen ja tästä syytä se on nykyään tarjolla myös suomalaisille lainanhakijoille. Bondoran pikavipillä et menetä elämänhallintaasi, vaan lainaehdot ovat selkeät ja reilut.