MAINOS

Tarvitsetko lainaa nopeasti? Näin nopeutat hakemuksen käsittelyä


MAINOS - 

Rahantarve iskee joskus yllättäen, jos esimerkiksi auto hajoaa tai lemmikki sairastuu äkillisesti. Jos puskurirahastoa ei vielä ole kasassa, on tällaisessa tilanteessa monesti tärkeää saada lainaa nopeasti tilille kustannusten kattamiseksi. 

Vaikka tilanne olisi kuinka akuutti, ei korkeakorkoiseen pikavippiin kuitenkaan kannata sortua. Sen sijaan, että ottaisi kalliin pikalainan ensimmäiseltä vastaantulevalta lainanmyöntäjältä, kannattaa vertailla useamman rahoituslaitoksen vakuudettomat kulutusluotot. Tämä onnistuu helposti VertaaEnsin.fi-sivustolla.

Lainan voi saada tilille jopa saman päivän aikana

Viiden minuutin pikavippejä ei enää voi nostella tilille entiseen malliin tiukentuneen lainsäädännön seurauksena, mutta tämä ei suinkaan ole kuluttajan kannalta huono asia. Korkeakorkoisten ja liian kevyesti myönnettävien vippien sijaan lainaa voi hakea vastuullisesti, mutta silti nopeasti netissä.

Kun teet lainahakemuksen VertaaEnsin.fi-sivuston kautta, saat lainapäätökset yli 20 pankilta vain parissa minuutissa. Näet saatavilla olevat lainat kätevässä edullisuusjärjestyksessä, joten tunnistat helposti edullisimman lainan, joka juuri sinulle voidaan tarjota. Kun olet valinnut haluamasi lainan, voit siirtyä rahoituslaitoksen sivulle viimeistelemään lainasopimuksen, minkä jälkeen rahat siirretään tyypillisesti tilillesi viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Joskus laina on mahdollista saada tilille jopa hakupäivänä. Tämä onnistuu, jos haet lainaa arkipäivänä hyvissä ajoin ennen pankkien sulkemisaikaa. Myös lainasumma sekä valittu rahoituslaitos vaikuttavat siihen, kuinka nopeasti laina on mahdollista saada käyttöön.

Nopeuta hakuprosessia näiden vinkkien avulla

Omalla toiminnalla voi nopeuttaa lainahakemuksen käsittelyä, sillä hakemuksen täyttäminen huolellisesti ja liitteiden valmistelu jo etukäteen vauhdittavat prosessia. Seuraa siis näitä askelmerkkejä ja paranna mahdollisuuksiasi saada laina tilille nopeasti:

  1. Täytä lainahakemus huolellisesti. Virheiden korjaaminen myöhemmässä vaiheessa vie aina turhaa aikaa. Myöskään esimerkiksi tulotason kaunistelu ei kannata, sillä lainanmyöntäjä tarkistaa tiedot.
  2. Valmistele tarvittavat liitteet jo ennen hakemista. Yleisin lainahakemuksen tueksi vaadittava liite on todistus tuloista, eli palkansaajan osalta palkkakuitti ja eläkeläisen kohdalla todiste eläkkeestä. Yrittäjältä vaaditaan yleensä yrityksen tilinpäätös.
  3. Hae lainaa viikolla. Saat lainatarjoukset nopeasti myös viikonloppuna, sillä ne annetaan useimmiten automaattisesti tietojesi perusteella. Rahat eivät kuitenkaan liiku viikonloppuisin, joten lainan saaminen samana päivänä edellyttää hakemuksen tekoa arkena.

Lainaa voi siis hyvinkin saada nopeasti, mutta tästä huolimatta sitä haettaessa on tärkeää pitää pää kylmänä. Vaikka tarve rahoitukselle olisi kuinka äkillinen, ei päätöstä pidä tehdä hätiköiden. Aina ensin tulee tarkistaa, että takaisinmaksu varmasti onnistuu ajallaan, sillä maksujen myöhästyessä laina voi aiheuttaa huomattavia talousongelmia. 

Jos olet varma, että laina on ajankohtainen ja että selviät sen kustannuksista, kilpailuta lainat VertaaEnsin.fi-sivustolla. Näin saat tarjoukset usealta rahoituslaitokselta vain yhden sijaan ja selvität helposti, mistä tarvitsemasi rahoitus löytyy edullisimmalla korolla.

VertaaEnsin.fi on taloustuotteiden vertailusivusto, jonka kautta voit kilpailuttaa sähkösopimukset, vakuudettomat lainatuotteet, puhelinliittymät, luottokortit ja osakesäästötilit. Lisäksi viikoittain päivitettävä talousblogi tarjoaa ajankohtaista tietoa ja vinkkejä vastuulliseen taloudenpitoon liittyen.