MAINOS

Hyviin ulkokalusteisiin panostaminen kannattaa

MAINOS

Ulkokalusteista tulee monille mieleen yksinomaan kesä, mutta kyllä siellä pihalla vietetään aikaa myös muina vuodenaikoina. Monet jopa nauttivat hieman vilpoisesta ja sateen puhdistamasta raikkaasta ilmasta enemmän kuin kesästä, jolloin ulkona istuskeluun halutaan luonnollisesti panostaa.

Kauppa on kuumimmillaan kesän alkuviikkoina, sillä suurin osa haluaa ostaa kalusteensa ennen kuin usein juhannuksen jälkeen pidettävät kesälomat alkavat. Sinullakin sattaa olla edessäsi uusien ulkokalusteiden hankkiminen, ja siksi kannattaakin tehdä hieman ajatustyötä ennen kuin tekee mitään muuta – sillä saattaa säästää suurimman osan vaivasta ja parhaimmillaan myös useita satasia rahaa.

Katso täältä ulkokalusteet: https://preeco.fi/674-ulkokalusteet

Mieti nämä asiat ennen kuin ostat mitään

Miksi olet ostamassa ulkokalusteita? Mihin tarkoitukseen ne tulevat? Jos ulkokalusteilla on kesällä paljon käyttöä, mutta muina vuodenaikoina ei juurikaan, kannattaa etsiä nimenomaan kesäkäyttöön sopivia malleja. Ne ovat yleensä kevyitä, joten niiden siirtäminen talvisäilöön ei ole kovinkaan iso homma.

Ulkokalusteet eivät ole vain pöytä ja neljä tuolia sen ympärillä. Monilta löytyy varsinkin kesämökiltä erilaisia lepotuoleja, joissa voi vain löhöillä ja ottaa aurinkoa. Kerrostaloasukkailla on usein bistropöytä ja pari tuolia parvekkeella, kun muuta ei mahdu. Kalusteita on siis moneen käyttöön ja kannattaa etukäteen miettiä, mihin niitä aikoo käyttää.

Toinen tärkeä pointti on tila: mihin olet sijoittamassa kalusteet ja sopivatko tilaasi juuri ne kalusteet, joita olet ajatellut. Joskus voi olla tarpeen tehdä pientä pintaremonttia takapihalla, jotta unelmiensa kalusteet saa sopimaan. Tämä kannattaa huomioida kustannuksia arvioidessa.

Hyvien ulkokalusteiden tunnusmerkkejä

Moni arvostaa ulkokalusteissa ennen kaikkea sitä, että paketissa tulee mukana kaikki tarpeellinen muun muassa kokoamista ajatellen. Kaikilla ei ole isoa työkalupakkia, josta löytyy juuri oikean kokoinen ruuviväännin, joten työkalujen odotetaan tulevan paketin mukana. Selkeät ohjeet ovat myös tärkeät, sillä kalusteiden kokoaminen on hyvin turhauttavaa puuhaa, ellei tiedä mitä on tekemässä.

Hyvät ja oikeasti laadukkaat ulkokalusteet tunnistaa loppupeleissä siitä, millaisen elinkaaren valmistaja on ajatellut saavuttaa tuotteelleen: lyhyen vai pitkän? Hyvät kalusteet ovat sellaisia, että ne kestävät melko vähällä huollolla ja siistimisellä ainakin kymmenen vuotta. Huonot kalusteet pitää heittää pois yhden, viimeistään kahden, kesän jälkeen. Tämä on sekä ympäristöä kuormittavaa, mutta myös erittäin kallista. Sanoohan jo vanha sananlaskukin, että köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa. Jos joudut joka vuosi miettimään uusien ulkokalusteiden ostoa, olet haaskannut kymmenessä vuodessa satoja euroja rahaa ja saman verran tunteja aikaa niiden metsästykseen.