MAINOS

Gorilla Sports – kotimainen verkkokauppa

MAINOS

Gorilla Sports on kuntoiluvälineiden myyntiin erikoistunut verkkokauppa, joka tunnetaan erityisesti loistavista tarjouksistaan ja muutenkin edullisista hinnoistaan. Tämän verkkokaupan tuotteiden laadusta ei siltikään ole tingitty, vaan tuotteet sopivat vaikka kuntoilun ammattilaisille. Gorilla Sports edustaakin kaikkia maailman parhaimmista kuntoiluvälinemerkeistä.

Gorilla Sports perustettuun vuonna 2005 Saksassa. Se aloitti pienenä kuntoiluun erikoistuneena verkkokauppana, mutta on sittemmin kasvanut suureksi kansainväliseksi toimijaksi. Suomessa Gorilla Sports -verkkokaupan suomalaisena omistaja toimii PREECO Training Oy, joka pitää toimipaikkaansa Lahdessa. Yrityksen henkilöstöön kuuluu tällä hetkellä neljä yrittäjää, joilla kaikilla on oma vastuualueensa.

Gorilla Sports -verkkokaupan tavoitteet

Gorilla Sports haluaa tuoda ammattimaisen ja laadukkaan kuntoilun kaikkien ulottuville. Se onnistuu siten, että verkkokauppa myy ammattimaisia ja ammattilaisten suosimia kuntoilulaitteita tavallisille kuluttajille. Nämä ovat siis juurikin niitä laitteita, joita voi nähdä kuntosaleilla. Nyt näiden laitteiden avulla on mahdollista rakentaa vaikkapa oma kuntosali omaan kotiinsa. Monikäyttöiset laitteet taipuvat moneen, joten tavallisen kuntoilijan ei tarvitse tehdä suuria sijoituksia. Ainoastaan muutama perusväline riittää hyvin monipuolisten kunto-ohjelmien suorittamiseen.

Gorilla Sportsin tavoitteena on ollut saada hinnat pidettyä kurissa, jotta kaikilla halukkailla olisi varaa ostaa laadukkaita tuotteita. Se on onnistunut hyvin, sillä Gorilla Sportsilla hinnat ovat alhaisimmasta päästä. Se onkin syy, miksi monet valitsevat juuri tämän verkkokaupan. Koska Gorilla Sportsilla on takana oma tuotantoketjunsa ja toisaalta taas laaja toiminta-alue, on hintojen pitäminen kurissa onnistunut. Kun verkkokauppa ei joudu tekemään kalliita investointeja ostamalla tuotteita suoraan valmistajilta, se ei myöskään lisää tätä ylimääräistä hintaa asiakkaille myytäviin tuotteisiin.

Mitä Gorilla Sports -verkkokaupassa myydään?

Gorilla Sports haluaa, että ihmiset voivat hyvin ja ovat terveitä. Terveydestä huolehtimisiin kuuluu tietysti sopiva määrä liikuntaa. Sillä saadaan keho pysymään hyvässä kunnossa ja sydän työskentelemään tehokkaasti. Gorilla Sportsin verkkokaupasta jokainen voi löytää omiin tarpeisiinsa sopivat tuotteet. Jos aerobinen harjoittelu on itselle mieluista, voi silloin hankkia siihen sopivia tuotteita. Jos taas painojen nostaminen tai nyrkkeily saa veren virtaamaan, on niihin löydettävissä laadukkaita välineitä.

Gorilla Sports -verkkokaupassa on valtavasti erilaisia kuntoiluvälineitä kaiken tasoisille kuntoilijoille. Kuntosalilaitteilla ja -tarvikkeilla jokainen pystyy rakentamaan haluamansa tyyppisen kuntosalin omaan kotiin. Ota vain huomioon se, miten suuri tila kotikuntosalille on varattu. Jos tila on pieni, eivät suurikokoiset laitteet ole paras mahdollinen valinta. Sen sijaan pieneen tilaan sopivat hyvin vaikkapa eri kokoiset käsipainot ja kahvakuulat. Myös steppilauta on hyvä ja tehokas kuntoiluväline, jonka avulla saa tehtyä nopeasti tehokkaita harjoituksia. Jos kotikuntosalin taas haluaa rakentaa vaikkapa lämmitettyyn autotalliin, sopii kuntosaliin silloin suurempiakin kuntosalilaitteita. Kaikki riippuu siitä, miten suuri tila kuntoilijalla on käytettävissä.