Lainaa heti tilille - nopea lainahakemus muutamassa minuutissa

Kuva:

MAINOS - NORDSEK.COM

Kuluttaja voi nostaa lainaa heti tilille myös pankista, sillä myös pankit tarjoavat nopeaa vakuudetonta kulutusluottoa verkossa. Kun lainaa nostetaan ilman vakuuksia, pankit voivat antaa alustavan lainapäätöksen heti.

 

Lainahakemusta varten riittää perustiedot hakijasta, työtilanteesta, tuloista ja veloista. Sitä enemmän lainan hakijalla on tuloja, sitä isompaa lainaa pankit voivat myöntää. Pankit antavat vakuudetonta lainaa 1000 - 60 000 euroa.

Vakuudetonta lainaa heti nostettavissa tilille

Lainan nostaminen tilille riippuu pankista ja rahoitusyhtiöstä, mutta nopeimmillaan se voidaan nostaa tilille heti allekirjoitetun lainasopimuksen jälkeen.

 

Näet lainatarjouksesta, kuinka nopeasti laina maksetaan tilille. Vaikka hakijalla on akuutti tarve lainalle, kannattaa korko aina kilpailuttaa.Lainaa heti tilille voi saada myös edullisesti, sillä suuri osa pankeista tarjoaa nopeaa nettilainaa kuluttajille ilman vakuuksia.

 

Vakuudettoman lainan nostaminen on nopeaa, sillä pankille työläin vaihe luottoarvioinnissa on aina vakuuksien arviointi. Kun lainassa ei ole vakuuksia, voidaan lainapäätös tehdä nopeasti arvioidun maksukyvyn mukaan.

 

Vakuudeton laina on joustava käyttää

Pankit myöntävät vakuudetonta lainaa ilman takaajia ja reaalivakuuksia, jolloin lainaa voi nostaa mihin tahansa käyttötarkoitusta varten. Vakuudeton laina eli kulutusluotto on pankin joustavin lainatuote.

 

Lainaan voidaan tarjota jopa 15 vuoden maksuaikaa, vaikka yleensä tarjottu maksuaika on 5 - 10 vuotta.

 

Lainan käyttötarkoitukseen ei ole rajoitteita, kun se nostetaan ilman vakuuksia. Näin nostettua lainaa voidaan käyttää myös useampaan kuin yhteen käyttökohteeseen.

 

Yleisiä kulutusluoton käyttökohteita ovat auton hankinta, kodinkoneiden osto, shoppailu, matkustaminen, laskujen maksu ja kalliiden pikalainojen poismaksu.

Lainahakemus muutamassa minuutissa

Lainan hakeminen onnistuu nopeasti ja ilman liitteitä.Usein lainahakemuksen täyttäminen vie vain 2 - 5 minuuttia, sillä perustiedot hakijasta riittävät. Lainahakemukseen tulee ilmoittaa perustiedot hakijasta, asumistilanne, menot ja tulot, omistukset, velkamäärä ja työsuhteen kesto.

 

Lainahakemuksen perusteella tehdään alustava lainapäätös. Tämän perusteella hakijalle lähetetään lainatarjous katsottavaksi. Tarjouksen yhteydessä lähetetään myös allekirjoitus linkki, jolla lainasopimus voidaan hyväksyä.

 

Lainahakemukseen ei tarvitse toimittaa liitteitä, sillä pankit tarkistavat annetut tiedot vasta myöhemmin. Ennen lopullista lainapäätöstä pankit tarvitsevat ainakin todisteen palkkatuloista, jotta laina voidaan maksaa tilille.

 

Lainatarjous heti - rahat maksuun samana päivänä

Lainatarjous annetaan usein heti katsottavaksi, sillä pankit tekevät usein automaattisen lainapäätöksen. Tämä ei vielä ole sitova pankin puolelta, sillä tarjouksen lopullinen hyväksyminen vaatii palkkatulojen vahvistamista.

 

Asiakas voi allekirjoittaa lainasopimuksen heti omilla verkkopankkitunnuksilla. Laina maksetaan tilille usein samana päivänä tai viimeistään kahdessa arkipäivässä siitä, kun kaikki tarvittavat liitteet on toimitettu ja sopimus allekirjoitettu.

 

Osa rahoitusyhtiöistä voi mainostaa omaa lainaa markkinoiden nopeimpana. Nopeudesta ei kuitenkaan kannata maksaa ylimääräistä, sillä myös pankit voivat tarjota nopeaa pikalainaa heti tilille edullisella korolla.

Nämä ehdot tulee täyttyä, jotta pankki voi antaa lainaa

Kaikille ei myönnetä lainaa, sillä pankit arvioivat ennen luottopäätöstä hakijan maksukykyä. Nämä ehdot tulee täyttyä, jotta pankki voi myöntää lainaa:

 

- Ei maksuhäiriömerkintää

- Ikää vähintään 20 vuotta

- Riittävästi säännöllisiä tuloja

- Kotipaikka Suomessa

Mikä sitten on riittävä määrä tuloja? Tähän ei ole yhtä oikeaa vastausta, sillä pankeilla on eri kriteereitä tulorajaan. Yleensä pankit vaativat ainakin 10 000 euron vuosituloja luotonantoon - osa pankeista myös tätä korkeampaa tulotasoa.

 

Lainamäärään vaikuttaa työtulojen määrä. Sitä isommat tulot hakijalla on, sitä parempi lainanmaksukyky on. Usein pankit voivat tarjota myös suuremmille lainasummille ja tuloille parempia korkoehtoja.

Vertaile lainan korkoa ja kokonaiskuluja

Lainan korko kannattaa kilpailuttaa ja vertailla, sillä myös pankkien tarjoamissa vakuudettomissa lainoissa on suurta vaihtelua. Pankkivertailun avulla voidaan nopeasti selvittää, mistä pankista myönnetään parhailla ehdoilla lainaa.

 

Lainojen vertailu onnistuu Nordsekin maksuttoman lainapalvelun avulla. Lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. Palvelun avulla kuluttaja voi saada yhdellä lainahakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta vertailtavaksi.

Nosta edullinen laina heti tilille pankista

Pankit tarjoavat kuluttajille edullista lainaa netissä jopa 60 000 euroon asti. Hakijan tiedot vaikuttavat suoraan myönnettyyn lainamäärään - pienemmillä tuloilla myönnetään pienempi lainamäärä.

 

Kaikenkokoiset lainat kannattaa kilpailuttaa ja vertailla, sillä myös pankkien hinnoitteluissa on suuria eroja. Kuluttaja voi saada toisesta pankista lainatarjouksen 6% korolla, kun toisesta saman luoton 14% vuosikorolla.

 

Lainojen vertailu on nopeaa ja helppoa, sillä todellinen vuosikorko paljastaa edullisimman vakuudettoman lainan. Lainavertailussa kannattaa keskittyä kulujen vertailuun, sillä harvoin niiden muissa ominaisuuksissa on merkittäviä eroja.