Paikallisuutiset

Kahvilla: Vähäsarja Oy on lanseerannut monien tunteman Kala-Kallen rinnalle Chef Kallen –"Haluamme ravistella säilykealaa ja tuoda mukaan jotain uutta"

Ryhdymme pian purkittamaan Vöneriä eli kasviproteiinista valmistettua kebablihan vastiketta, Mari Palin kertoo.
Ryhdymme pian purkittamaan Vöneriä eli kasviproteiinista valmistettua kebablihan vastiketta, Mari Palin kertoo. Kuva: Veera Aunola

Kala-Kallen säilykkeet ovat ehtineet kolmikymmenvuotisen taipaleensa aikana käydä monille tutuiksi: onhan tuotemerkki ollut olemassa 90-luvun alkupuolelta saakka. Nykyään yritystä pyörittääMari Palin yhdessä vanhempiensa Päivi ja Raimo Vähäsarjan kanssa.

– Olen ollut lapsesta asti paljon mukana meidä

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä