Paikallisuutiset

Jussi Jokisella jo kahdeksas seura

Toivelistalla kanuunanlaukauksia

Jussi Jokisen uniikkikortti hänen tulokaskaudeltaan; siis ainoa olemassa oleva kortti. Se kuuluu Kalajoelta kotoisin olevan Iivari Järvisen kokoelmiin, joissa on 30 muutakin Jussin uniikkikorttia. Jussista on tehty noin 40 uniikkia. Yhden  sellaisen voi hyvällä onnella löytää ostamastaan korttipussista. Uniikkeja on tehty useimmista NHL-pelaajista. Yleensä ne ovat keräilijöiden kauppa- tai vaihtotavaraa. Hinta on usein varsin korkea. Teemu Selänne on suomalaiskorttien kunkku lähes 5000 kortillaan. Iivari Järvisen kansioissa on niistä yli 2500, toiseksi eniten koko Suomessa.
Jussi Jokisen uniikkikortti hänen tulokaskaudeltaan; siis ainoa olemassa oleva kortti. Se kuuluu Kalajoelta kotoisin olevan Iivari Järvisen kokoelmiin, joissa on 30 muutakin Jussin uniikkikorttia. Jussista on tehty noin 40 uniikkia. Yhden sellaisen voi hyvällä onnella löytää ostamastaan korttipussista. Uniikkeja on tehty useimmista NHL-pelaajista. Yleensä ne ovat keräilijöiden kauppa- tai vaihtotavaraa. Hinta on usein varsin korkea. Teemu Selänne on suomalaiskorttien kunkku lähes 5000 kortillaan. Iivari Järvisen kansioissa on niistä yli 2500, toiseksi eniten koko Suomessa. Kuva:

Lauri Järvinen

Jussi Jokinen siirtyi äskettäin Ohion Columbuksen ”Blue Jackets” -seuran palkkalistoille. Seura kunnioittaa historiallisia perinteitä myös jäähallissaan, missä jokaisen NHL-ottelun kotimaalia juhlistetaan sisällissodan (1861-1865) aikaisen kanuunan laukauksella. Ohio taisteli sisällis

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä