Ihmiset
Juolukka ja pihlajanmarja ovat aliarvostettuja supermarjoja: ”Uskomukset ovat lujassa”
Marjaneuvoja Kati Lampela leipoi juolukoista piirakkaa, pihlajanmarjoja hän vinkkaa käyttämään esimerkiksi vispipuurossa.
Pöytään katetaan kahvin kanssa marjapiirakka, joka äkkiseltään näyttää taidokkaasti valmistetulta mustikkapiirakalta. Nyt luvassa on kuitenkin uusi makuelämys — juolukkapiirakka. Tämä maineikkaan ja makean mustikan varjoon jäänyt luonnontuote on supermarja, joka ei jostain syystä tahdo kelvata suoma
Tämä sisältö on vain tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.